Lex Posted May 10, 2018 Author Report Share Posted May 10, 2018 C us rise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Valjda, jebi Lebrona bre!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 skroz ocekivano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 i meni se cini isto. Mogu jos dosta bolje, a klivlend moze bar 3 puta bolje. Bice ovo bas dobra serija. Po meni je kljuc sto nema ni trunke "lebron efekta" , sto je neverovatno s obzirom da su svi klinci. Cuvaju ga ko da je bilo koji drugi bas dobar igrac. Sve u svemu tek je pocelo, al boston ako ovako nastavi, samlece ih jako brzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 ovo sto je rekao pol pirs posle meca,teraj ga da sutira,ne dozvoli mu ulaz i prodor i to je to,kako ce ovo mocan tim biti kad se vrate irving i hejvord,setnja kroz istok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 14, 2018 Author Report Share Posted May 14, 2018 Realno će da sabiju kad trejduju Hejvorda za Bogdana, a Kajrija za Galilea Galileija i Nikolu Kopernika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 14, 2018 Author Report Share Posted May 14, 2018 b92 propo fid sa esportsa se širi i na sport bogdan hapsitelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 zver je livingston,tuga zbog one mozda i najteze povrede koju sam ja ikada video u nba,lik je all star kalibar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 ma tri ol star kalibra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 pa jeste, kao što je i Žofri ozbiljan NBA igrač sa prosekom od pola poena i trećinom skoka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 cigas gonna cig :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 toliko sam zgranut sudjenjem da mi dodje da ugasim i odem na spavanje,jebo klivlend i mrtve sudije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 ne znam sta si ocekivao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 23, 2018 Report Share Posted May 23, 2018 dugo se neko nije usrao u zivot poganom Grinu sinoc, ko brada onim posterom levom :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2018 Report Share Posted May 23, 2018 ako, treba jebati stoku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 23, 2018 Report Share Posted May 23, 2018 Nije bas gusht kad ga druga stoka jebe :DSent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Al zato kad jebu Lebrona onda je gust, joj sto bih voleo da Boston dobije seriju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 nikad neću skapirati hejt ljudi ka Lebronu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Ne mrzim ga kao Hardena, Grina ili tako neku ljigu od igraca, ali ga jednostavno ne gotivim jbgaSent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Sa kakvim debilima igra i dokle je dogurao, svaka njemu čast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 bukvalno, voleo ga ili ne, čovek je toliko dominantan i ne staje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 na tom istoku je boston bez 2 all stara dominantan,nema vise ko da ga iznosi kad je gusto,naravno da mi je puno srce svaki put kad gubi,ne volim ga a jos manje klivlend a kad dodje neki pametnjakovic i uporedi ga sa MJ-om,bude mi lose odma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 zofrica kakav god da je igrac je drugi centar fransize koja kroz celu istoriju samo 3 puta nije igrala play off,veseli je recimo mnogo veci potencijal od njega pa o5 nije uspeo da se zadrzi,kao i mnogi drugi veci talenti,ali nije to sad tema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 zofrica kakav god da je igrac je drugi centar fransize koja kroz celu istoriju samo 3 puta nije igrala play off,veseli je recimo mnogo veci potencijal od njega pa o5 nije uspeo da se zadrzi,kao i mnogi drugi veci talenti,ali nije to sad tema :)Jeste, vidi pod imenom Damjan Rudez. Ae bre mohr leba ti zanimljivo je bilo prvi put, a mozda ni tadSent from my SM-G960F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 i ja bih ga mrzeo da mi je upropastio mladost i detinjstvo,cudi me da ni bogdana jos niko nije pomenuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts