Jump to content

Prodajem MacBook Pro 15 inch early 2013. Retina Display

Eskimo

Recommended Posts

Prodajem MacBook Pro naveden u naslovu.  

Razlog Prodaje :  Upgrade

Konfiguracija
Procesor : 2.4 GHz Intel Core i7
Memorija : 8 GB na 1600 Mhz DDR3
Startup Disk : Macintosh HD - 251 GB Flash Drive (SSD)
Dve Graficke karte : NVIDIA GeForce GT 650M 1024 MB & Intel HD Graphics 4000 1536 MB
Sistem : macOS Sierra Ver. 10.12.4

Ozbiljnim kupcima koji reše se da pogledaju i kupe u roku od nedelju dana, poklanjam Magic Mouse Wireless miša, i dodatak za strujni adapter za EU standard.

Opis :  
MacBook je kupljen u USA , 2013. godine septembra meseca i plaćen je $2450 (dolara). MacBook je korisćen za rad u kućnim uslovima. Ja se bavim dizajnom i pored par programa takođe je korišćen u privatne svrhe kao što su slušanje muzike, gledanje filmova, i po neka igra. MacBook je očuvan, i u apsolutnom je MINT stanju, bez ogrebotine što pokazuju slike. Ja sam iz Niša, i ko želi da se uveri u stanje i rad ovog računara može da me kontaktira i da dođe lično da pogleda. Isto važi i za sistem koji je održavan, nikada nije bio preopterećen. Konfiguracija je odlična, i radi savršeno.  

MacBook nema kutiju, jer sam je ostavio u USA kada sam putovao nazad i prijavio kao lični računar, naravno zbog carine. Uz njega ide adapter za struju koji je za USA stadard, tako da je potreban dodatak za EU standard. 

Što se tiče preuzimanja budućem kupcu, dolazi u obzir jedino lično, pošto ne želim komp da šaljem brzom poštom. U tom slučaju, spreman sam da korigujem cenu za put. 

Cena : 1450e

Miloš
063 330 575

IMG_0867.JPG

IMG_0869.JPG

IMG_0870.JPG

IMG_0874.JPG

IMG_0875.JPG

IMG_0876.JPG

IMG_0877.JPG

IMG_0878.JPG

IMG_0879.JPG