Zlajonja Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Pozdrav svima, raspitujem se na sve strane, pa rekoh i ovde na dobrom starom RUR-u. Potreban mi je čovek koji bi radio za mene / sa mnom kao web frontend developer. Više detalja mogu da dam interesentima na privatnim porukama. Hvala na pažnji. :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Kolko para? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 edesi vudi :) @Junkie Kao što rekoh, sve dogovore, odgovore i pitanja delim na privatnim porukama. :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts