SStrider Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Dakle,od kad sam uradio sistem imam ovaj problem. Otvorim CS:GO i sve mi se lepo ucita,kad god kliknem on se spusti. Ne pojavljuje mi se CS:GO kursor nego klasican mouse kursor. Probao sam mnogo toga i nisam uspeo da fixam,a ne da mi se resetati windows jer vec jesam skoro. Neki predlog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLSerbiaN Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Zna neki put odredjene aplikacije da ubaguju csgo kada se pokrene, meni su ranije taj problem pravili Samsung Magician ( software za ssd - stare verzije ) i starije verzije drajvera za ASUS XONAR zvucnu kartu. E sad nije svakome isto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandroXiX Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 Kada palis CS:GO pogasi sve aplikacije koje ti nisu potrebne. Neka ti radi samo steam i CS:GO pa vidi. Ako ti tad radi onda pali jednu po jednu aplikaciju i tako probavaj. Cim ti se bude to desavalo znaces u cemu je problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts