Slashnox Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 (edited) Account poseduje preko 150mountova (ukljucujuci ashes of al ar, raven lord, Time-lost proto drake, Headless horseman mount, sea turtle, winterspring frostsaber, Swift White Hawkstrider, Grove Warden, mount iz 3v3 arene i mnoge druge mountove, kao i dosta mountova sa raznih eventa), dosta petova, preko 100 toys, 45 heirlooma, preko 50 titula (retke titule kao sto su "the immortal/the undying", the hordebreaker, jenkins ( nemoguce ih je vise dobiti), 60+ exalted reputacije. Takodje mi fali jos 10ak, mozda i manje fragmenta za legendary iz ulduara. Postoje jos mnogo stvari koje nisu navedene ovde. Na accountu imam druida i roguea 850ilvl, kao i shamana healera koji je slabo gearovan (oni su ally na Silvermoonu), kao i 925ish ilvl Demon Huntera, 925ish ilvl Huntera i 910ish ilvl Warriora koji su na Kazzaku. Svaki character poseduje legendaryje. Takodje oko milion golda je na accountu, tako da je opremljen za jos 3 meseca pretplate. Account je napravljen u vreme TBC-a, tako da posedujem neke FOS achievemente iz davne 2008. godine pa sve do sada. Razlog prodaje je to sto nemam vise toliko vremena da igram, s obzirom na obaveze. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/lýana http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Slashnox/simple Samo ozbiljni kupci neka me dodaju na skajpu - slashnoxie je skype name Edited February 26, 2018 by Slashnox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashnox Posted February 25, 2017 Author Report Share Posted February 25, 2017 Account jos u prodaji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashnox Posted October 27, 2017 Author Report Share Posted October 27, 2017 I dalje u prodaji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashnox Posted December 4, 2017 Author Report Share Posted December 4, 2017 I dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashnox Posted January 16, 2018 Author Report Share Posted January 16, 2018 (edited) Updated info... Edited February 26, 2018 by Slashnox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts