Jump to content

Prilika da osvojite Stukova za StarCraft 2 co-op


Recommended Posts

Stukov-co-op.jpg?fit=600%2C213

Co-op u StarCraft 2 je veoma brzo postao jedan od najpopularnijih oblika zabave u ovoj igri, bar za one igrače koji spadaju u “kežual” deo publike, odnosno one kojima biti najbolji na ladderu nije toliko prioritet, koliko jednostavno žele da se zabave.

Zabavne mape sa interesantnim ciljevima, različiti nivoi težine i nedeljne mutacije koje izazove čine još uzbudljivijim, sve ovo je deo onoga što co-op čini tako zabavnim.

Tu su naravno i komandanti, svaki od njih sa jedinstvenim stilom i originalnim setom mogućnosti i jedinica. Blizzard je počeo da malo po malo dodaje nove legende StarCraft univerzuma u co-op, a poslednji čija se zombi armija obrela u ovom modu jeste čuveni general Alexei Stukov. Stukov vodi čitavu armiju baziranu na temi inficiranih Terrana, i u njega je uloženo toliko truda da praktično izgleda kao igra za sebe.

Ukoliko vam se ne daje 5 dolara, a želite da igrate sa Stukovim, sada je prava prilika. Blizzard je pokrenuo nagradnu igru koja će trajati do 9. januara i tokom koje će nasumičnim dobitnicima poklanjati 2x kodove za Stukova.

Sve što je potrebno je da slikate skrinšot loading ekrana za co-op, i zatim da tu sliku pošaljete na mejl SC2communityteam@blizzard.com sa naslovom mejla “Co-op Holiday Entry”, i da u samom mejlu stavite imejl adrese sa kojima ste registrovani na battle.net (vi i vaš co-op kolega).

Nakon toga je potrebno samo da vam se malo posreći i možda baš vas izvuku kao dobitnika 2x Stukov kodova. Srećno!

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...