mohr Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 ne volim ni jutu ni kliperse ali kakva 2 majstora su dzo dzonson i dzamal kraford,nadam se da nece skoro u penziju jer ih je uzivanje gledati ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Cavsi sweepovali Pacerse, ali sve četiri tekme su bile guste. Da li će to biti dovoljno da Paul George ostane u Indiani? U roštiljanju između Wesa i Brade, Rocketsi ipak bolji, zahvaljujući Neneu! 3:1 za Houston. Celticsi došli do 2:2. I dalje ne znam šta da mislim o ovoj seriji. ;) Joe Johnson vodio Jazz do pobede i 2:2. Utah će verovatno biti kompletna u petoj, Clippersi su domaćini ali će igrati bez Blakea... Tu bi pobeda na strani bila divna, a Warriorsi posle neće biti problem. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Warriorsi sweepovali Blazerse. Lagano. Raptorsi vratili prednost, ali sve miriše na sedmu. Hawksi izjednačili na 2:2, i ovde lako možemo do sedam tekmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 m2c Raptorsi zavrsavaju u sledecoj. Hawksi prolaze. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 zao mi westbruka,ova ekipa ni euro cup ne bi mogla da osvoji bez njega...videlo se da je totalno bez snage u 4/4...hjuston sa ovakvom igrom tesko moze vise od 2 pobede u sledecoj rundi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Memphis pokr... Go Jazz! Go! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Zavrsavaju spursi u sledecoj, a bogami i juta! Vesa, koliko zaista mora da siluje, u kljucnim trenucima izgori i tada obicno puknu. Izgubili bi i trecu, nego su imali malo srece na kraju. kako volim kad prskaju po glupim novinarskim pitanjima :))))) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Wall i Beal satiru kod kućice... Bullsi se držali skoro do pola četvrte, ali su baš tanki sa ljudima. Celticsi nikako ne ulivaju poverenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Milsap igra za faul u krucijalnim momentima, Gortat zivotinja Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 wall je zverina, mozda mi je cak i fizicki iznad vese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 svakako najbrzi igrac u ligi a fizicki je ipak za nijansu slabiji od wesa koji je zivotinja a ne covek :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 sta su baksi stigli i poveli i na kraju prokockali,auuu,zao mi brata grka ali toronto je realno dosta bolja ekipa iako su lose igrali,mnostvo promasenih bacanja ali i cudna odluka kida da pred kraj izbaci monroa koji je zatvorio reket i ubaci rukija mejkera preko koga derozan zakucava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Simpa je ovaj Memphis, ali su Spursi bolji tačno za ovoliko. Realnih 4:2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 TP upalio playoff mode,5 od 6 utakmica je pokidao i uz kawhi-a najzasluzniji za prolaz spursa,mislim da ce to mnogo lakse biti sa hjustonom koji ako ih ne ide trojka imaju velikih problema u napadu,4-1/2 za SAS,memphis stvarno kul ekipa i da ne navijam za spurse svakako bi njih pratio najvise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Tek sada vidim da je Janis išao na polaganje tri sekunde do kraja (gubili 3), još ga čuvao Lowry. škk? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 zbunio se,a zbunio je i komentatore :D,njega lauri ni u snu ne moze da izblokira,ali mnogo nije siguran u svoj sut spolja a pogotovo zbog umora,bacanja je ocajno sutirao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 16 hours ago, Lex said: Simpa je ovaj Memphis, ali su Spursi bolji tačno za ovoliko. Realnih 4:2. nadajmo se da ovo nije poslednje karterovo zakucavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 pa rekao je da igra i sledece godine,isto vazi i za novickog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Wall zver. Bullsi slabi. Fail u Salt Lake Cityu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 wall polako postaje plej za primer. Ako usavrsi onu poludistancu lagano i do mvp-a moze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 spursi ocekivano vracaju hjustonu za game 1 ali ova povreda parkera jako lose izgleda a kidao je od kako je poceo play off,nadam se da nije mnogo ozbiljno iako je bas lose izgledalo cim su morali da ga iznesu sa parketa,a kawhi je jednostavno bog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 (edited) Gsw ozbiljan, kavsi se sprdaju, toronto sramotan, juta se trudi, wizardsi i boston se sibaju, a hjuston i spursi smaraju U svakom slucaju kavsi gsw u finalu sa skorom 12-0 Edited May 7, 2017 by shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 nece finala konferencija biti cistke,boston/was i hou/sas nisu za podcenjivanje,KD sinoc pokazao zasto je verovatno najbolji napadac u ligi i koliko to kod njega izgleda lako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 jest, iako su svi drugi u GSW osim njega bili blago očajni, uopšte nisam mislio da Juta može da dobije. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts