Leksinho Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 (edited) Prodajem jako dobar wow legion account,na akauntu se nalaze sledeci characteri: http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Leksander/simple http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Leksoni/simple Prvi sam vlasnik i uz account dobijate vanilu,TBC i WOTLK diskove,cata,MoP,WoD i legija su digital upgrade...Hunter je main,a priest je alt,na akauntu se nalaze jos i DH lvl 100,DK lvl 93,svi characteri se nalaze na maelstorm serveru,akaunt je uplacen do 06.11.2016.Akaunt nikada nije bio banovan niti ista slicno i uz njega dobijate i blizzard authentizator. Da ne bih duzio i pisao vise od akauntu i characterima sve imate lepo u armory linku pa pogledajte sve sto vas zanima.Za vise informacija saljite poruke u PM,zamene ne prihvatam,samo ozbiljne ponude. Edited October 22, 2016 by Leksinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leksinho Posted November 1, 2016 Author Report Share Posted November 1, 2016 (edited) Cena akaunta je 100 evra.Razlog ovako niske cene za ovakav account je takav da zelim konacno da zavrsim sa igranjem wow-a...A i hitno su mi potrebne pare tako da 100 evra je i vise nego sasvim razumna cena cak je i mnogo manja nego sto account vredi.Za sve dodatne informacije pisite mi u PM. Edited November 28, 2016 by Leksinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leksinho Posted November 27, 2016 Author Report Share Posted November 27, 2016 (edited) On 11/1/2016 at 11:40 PM, Leksinho said: Prodaja ce se izvrsiti u Beogradu u KGB igraonici ispod Vukovog spomenika. Edited November 27, 2016 by Leksinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSiege Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 a i realna cena je mozda i niza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leksinho Posted November 29, 2016 Author Report Share Posted November 29, 2016 (edited) On 11/27/2016 at 5:06 PM, Leksinho said: druze bavi se sa svojim akauntom i prodajom istog nemoj biti iskompleksiran i pokvaren...znas i sam da vredi i vise,e to sto su kod nas cene manje i sto sve i manje ljudi igra wow to je druga stvar...ja sam samo izneo svoje misljenje a koliko vidim i ti imas muke sa prodajom tako da vidi ne moras biti pokvaren i gledaj svoja posla...ja kao i ti isto hocu da konacno posle 10 godina prestanem da igram wow i sad imam neke druge i vaznije prioritete u zivotu sto pretpostavljam imas i ti pa opet ja tebe ne sputavam i ne mesam se u prodaju tvog akaunta.Da ga dam za dzabe necu i isto kao i ti pokusavam da izvucem makar neku kintu...koja je nista s obzirom da wow igram od 2006 godine...pozz i svako dobro i manje hejta : Edited November 29, 2016 by Leksinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSiege Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 (edited) Na moju jednu recenicu 5 redova iskucao huh :D nene realno, bacio sam pogled, slab ti je acc, nemas puno legacy i fos-eva jbg, ono 200 evra za ovo, ni u ludilu, mozda tipa 80-tak to je to, ali okej, svakome svoje, pa i da si ga za 300 prodao super :) treba iskulirati ovu igricu bas, slazem se. Edited November 29, 2016 by worldofw1 update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leksinho Posted November 29, 2016 Author Report Share Posted November 29, 2016 (edited) Buraz ja ga prodajem za 100 evra.Mislim da ipak zbog mountova i achi poena vredi bar toliko...i imam dosta titula da ih ne nabrajam sada dosta i retkih i to me vadi a za legacy i fos-ove se slazem da je moglo da bude i vise Edited November 29, 2016 by Leksinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts