Jump to content

HoTS: prikaz Samuro heroja


Longleyy

Recommended Posts

hots_samuro

Omiljeni heroj iz Warcraft 3 će se uskoro pojaviti u Heroes of The Storm, a Blizzard je prikazao kako će isti funkcionisati.

Ukoliko ste igrali Warcraft 3, obradovaće vas da Blademaster funkcioniše identično i u Heroes of The Storm. Tako, na Q stvar Mirror image, odnosno dva klona sebe koji automatski napadaju istu metu i imaju manje zdravlja i slabiji napad. Critical Strike je kombinacija pasivne i aktivne magije – Samuro će nakon nekoliko uzastopnih udaraca izvesti jedan jači a možete je i aktivirati kako bi sledeći udarac garantovao naneo više štete. Taster E je rezervisan za Wind Walk koji Samuroa čini nevidljivim protivničkom timu, povećava mu brzinu kretanja i omogućava da prolazi kroz sve jedinice.

Tu je i poznati ulti Bladestorm, magija koja čini ogromnu štetu u krugu oko Samuroa i pritom ga čini nezaustavljivim (neće raditi stun magije i slično na njemu). Bladestorm je posebno nezgodan na 20. nivou kada se može modifikovati tako da i klonovi mogu da ga izvedu. Alternativni ulti vam daje direktnu kontrolu nad Mirror Image klonovima, pritom omogućavajući da ponovnim aktiviranjem magije ”skačete” između klonova i tako zbunjujete protivnika.

Prezentaciju novog heroja pogledajte u nastavku, a možete se prijaviti i na zvanični giveaway putem koga će Blizzard jednom srećnom fanu pokloniti originalni crtež Samura koji je Samwise crtao uživo na strimu i veliki broj kodova za Samura i njegov skin.

Pročitajte kompletan članak na RURu!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...