Jump to content

Prodajem Mercedes A160 Picadilly 2003.

oddball

Recommended Posts

Prodajem auto koji je u mom vlasnistvu skoro godinu dana. Iz Svajcarske ga je uvezao 2015. moj drugar za sebe, pa je presao u moje ruke i registrovan je na moje ime. Posto imam i motor ovaj auto u Srbiji je presao veoma malo, a ukupna kilometraza je 190.000 km. Auto se regularno vozi i koristi. Skoro je uradjen mali servis i zamenjene gume. Dobra stvar kod njega je sto ima pogonski lanac tako da ne postoji veliki servis. Imam i servisnu knjigu iz Svajcarke da potvrdim kilometrazu. Od opreme ima ASR, ABS, servo, manuelnu klimu, radio/CD, podesivo vozacevo sediste i volan po visini, elektropodesive retrovizore, elektropodizace prednjih stakala... Cena je 2.550 evra i smatram da je realna. Ne bih mnogo pregovarao oko cene buduci da je auto u zaista dobrom stanju. Mehanicki je super, na karoseriji ima par tragova od grada ali nista posebno. Retrovizor je cuknut, plastika treba da se vrati na mesto pa cu mozda i to srediti dok se ne proda. Auto je u Beogradu na Zvezdari. Mozete me kontaktirati ovde, pm, ili na 060/5109-979, Pedja.

001.jpg

003.jpg

005.jpg

008.jpg

009.jpg

011.jpg

014.jpg

015.jpg

016.jpg

017.jpg

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer