oddball Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Prodajem auto koji je u mom vlasnistvu skoro godinu dana. Iz Svajcarske ga je uvezao 2015. moj drugar za sebe, pa je presao u moje ruke i registrovan je na moje ime. Posto imam i motor ovaj auto u Srbiji je presao veoma malo, a ukupna kilometraza je 190.000 km. Auto se regularno vozi i koristi. Skoro je uradjen mali servis i zamenjene gume. Dobra stvar kod njega je sto ima pogonski lanac tako da ne postoji veliki servis. Imam i servisnu knjigu iz Svajcarke da potvrdim kilometrazu. Od opreme ima ASR, ABS, servo, manuelnu klimu, radio/CD, podesivo vozacevo sediste i volan po visini, elektropodesive retrovizore, elektropodizace prednjih stakala... Cena je 2.550 evra i smatram da je realna. Ne bih mnogo pregovarao oko cene buduci da je auto u zaista dobrom stanju. Mehanicki je super, na karoseriji ima par tragova od grada ali nista posebno. Retrovizor je cuknut, plastika treba da se vrati na mesto pa cu mozda i to srediti dok se ne proda. Auto je u Beogradu na Zvezdari. Mozete me kontaktirati ovde, pm, ili na 060/5109-979, Pedja. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 24, 2016 Author Report Share Posted August 24, 2016 Prodato... postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts