voodoo_ Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Sklapam HTPC pa mi trebaju ploča i procesor koji ispunjavaju sledeće kriterijume: 1. Ploča mora biti ITX ili mikro ATX formata, i da ima lim za kućište 2. U obzir dolaze sledeće kombinacije: a) Što noviji AMD APU do 65 W, i ploča sa čipsetom A68 ili novijim b) Pentium Dual-Core ili i3 iz Sandy/Ivy/Haswell generacije, s čipsetom H61/B75/H81/B85 3. Procesor ne mora biti u garanciji, ploča mora 4. Prednost za već montirane komplete (da ne kažem sveže izvađene iz kućišta) sa kulerom Ako imate tako nešto, jav'te se pa da trgujemo. Lep pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 Bump, treba mi još i sledeće: 1) Jeftiniji komplet ploče i procesora (bilo kog formata), bitno je da je ispravno i da prima DDR3 (s tim što memoriju imam, tako da mi ona ne treba). Prednost kompleti sa integrisanom grafikom. 2) Disk do 500 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 To je dobra kombinacija i bez integruše, meni treba neka jeftinoća za matorce i internet :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 Hvala na ponudi! Malo sam ispao iz štosa sa cenama polovnjaka al vidim da Rev prodaje i5-2500 za 80 evra, pretpostavljam da bi za taj komplet mogao uzeti stotku sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 1 hour ago, voodoo_ said: Hvala na ponudi! Malo sam ispao iz štosa sa cenama polovnjaka al vidim da Rev prodaje i5-2500 za 80 evra, pretpostavljam da bi za taj komplet mogao uzeti stotku sigurno 2500 ima na kp za 70e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts