manager Posted October 21, 2016 Author Report Share Posted October 21, 2016 radonja bog kosarke!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 bolje kacite neke zanimljive slike Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 ae centar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 Mekel 2.0 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 pre bih rekao Stimac 2.0 :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 5 hours ago, Highl1 said: Mekel 2.0 Ali bukvalno sam isto pomislio. Gledam ove njegove highlights klipove, lik je bukvalno isti tip igraca kao Mekel. E sad, ovoga puta to ne mora da znaci da ce da ispadne lose, jer je Mekel doveden kao prvi plej, a ovaj ce da bude zamena za Jovica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 On 20.7.2016. at 6:18 PM, Mareska said: Ja bas mislim da ce biti dobar, samo da se privikne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 ja sam se sprdao u tom postu, pišu da je lik veliki radnik što je meni bitnije od fizikalija. A Jović ne može sam, jer Rebić nije zamena Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 iskidaće Volters, bolji od Jovića imho Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 meni je jovic postao bas ozbiljan igrac i zasluzio je da ga niko ne dira jos jedno dve, tri godine. Ako nastavi da napreduje ovim tempom bice surovo dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 ^qft, koji napredak je lik imao u Zvezdi i reprezentaciji, za svaki respect Ali stoji da Walters mora da pokaže puno, jer prvo nije jeftin, a drugo čekao se ovoliko Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 Po svemu što sam pročitao i našao o njemu izgleda skroz ok, veliki radnik i borac, sto je nama jako bitno i kakva je u principu i cela ekipa. Trebala bi jedna dobra 2/3 da se dovede koja moze da iskreira nesto kad nas ne ide, ako uopste moze da se nadje takav igrac sada. Sto se centara tice prvo sam mislio da nam svakako treba jos jedan ali su Bjelica i Kuzmic skroz dobri za sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 (edited) Dobrog centra je najzajebanije naci, koliko para toliko muzike. Ja sam ocekivao da bude debakl, a ispali su ok za prve dve tekme. Edited October 25, 2016 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 Simanić ni ne dobija dovoljno minuta, gura se Luka koga gotivim, ali mnogo greši u ovih prvih par tekmi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 a sta je bilo sa onim Nasticem, kako vec, sto prosle godine nije prisao parketu :DDDDDDDDDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 jeste, igrao je na onom turniru u Zadru gde smo izgubili sve tekme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 cele prosle godine je bio tu do partera gde obicno imam karte i pitao sam se koji kurac smo ga doveli :D a mislim da smo ga doveli ko sto smo oteli ovog malog plejmejkera koji nam nicemu ne treba, samo da ga Partizan ne bi doveo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 neka, treba uvek jebati grobare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 prica sa nasticem je da je valjda psihicki prso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 Mogao bi Rebron malo muda da zalije da porastu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 26, 2016 Author Report Share Posted October 26, 2016 nema veze, tu je djenka da ga odmeni :D ne znam sto to nije odranije forsirao, da odmara jovica djenkom... mada ko ce onda dvojku da igra kada je jovic tu :D ali svakako, svaka cast na pobedi! neverovatna igra u odbrani.. sve vreme sam pratio lazica, doduse u drugom poluvremenu, covek stvarno nije normalan sta radi i to jos protiv igraca koji su nizi dosta od njega, a pritom i brzi :) gg zvezdo OSVAJAMO!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 Lazić je odličan i veoma zahvalan igrač, i ne kapiram hejt koji se stalno provlači po netu prema njemu Isto kao i prema Simonu, čovek igra fenomenalno zadnje 3 godine, svaka mu čast koliko je napredovao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 @LESkOpoz da li će Volters biti novi Mekel? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Not even close znam da nisam pitan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 58 minutes ago, alfa said: @LESkOpoz da li će Volters biti novi Mekel? hahahaha :))) Sedimo nas 4, gledamo i kao "daj da zovemo. Moracu da postanem redovan sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts