rur_bot Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Izašla je nova zakrpa za Counter Strike: Global Offensive. Zkrpa sa oznakom 1.35.3.7 donosi nekoliko važnih promena u zvučnom dizajnu, važnih za takmičarsku igru kao i ulazak Prime matchmaking sistema u igru. Programeri su počeli sa planiranim doradama na zvučnim efektima CS:GO arsenala. U ovoj zakrpi obrađeni su Negev, M249 i Mag-7. Pored osnovnih zvučnih dorada, tu je i novi zvučni efekat pri pucanju dok je magazin pri kraju. Najvažnija promena je da je zvuk dimne bombe dorađen tako da je sada jasno definisan i potpuno različit od zvuka demontiranja bombe. Ovo bi trebalo da smanji retke situacije “nindža demontiranja”. Za ljubitelje kozmetike dostupan je novi Gamma kofer koji donosi nove finiše za noževe kao i nove kozmetike za oružja. Prime Matchmaking Beta je napokon dostupna. To znači da igrači koji su vezali telefonske brojeve sa CS:GO nalogom, navodno, mogu da uživaju kvalitetnije usluge matchmaking sistema. Više detalja o zakrpi, kao i obično, možete naći na oficijelnom CS:GO blogu. Pročitajte kompletan članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Umesto sladostrasnih skinova za malu decu mogli su da se pozabave zakrpama na temu anticheat-a kad vec izbacuju zakrpe na svaka 3 dana.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Pozabavili su se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 iako ga ne igram previse,primetio sam da mi losije radi poslednjih par dana od kako je izbacen ovaj patch,mater...imam osecaj kao da igram 1.6 na starom kompu 2005/2006 god i bezim od smoukova kao zmija od mungosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts