Popular Post shkabo Posted June 10, 2016 Popular Post Report Share Posted June 10, 2016 (edited) Obzirom da se polako približava početak ranked mečeva, evo par saveta kako možete biti dobar saigrač. Ovi saveti su namenjeni kako već iskusnijim igračima, tako i samim početnicima u igri. Ja sam Mercy, ti si bilo koji champion: Molim vas da budete u mom vidnom polju. Čak iako niste povređeni, više ljudi u vidnom polju mi omogućava da letim unaokolo i da bežim od neprijatelja, da se vratim brzo u akciju, i da se povratim od padanja s mape. Takođe to znači da možete da me vidite ukoliko me neprijatej napadne, i da mi pomognete Ja sam Phara, Reaper, ili McCre, ti si Zarya, Zenyatta, ili Mercy: Signalizirao sam da je moj ultimate spreman, i nakon toga ga lansirao. Ti mi možeš pomoći tako što ćeš mi dati shield ili heal dok moj ultimate traje, kako bi izbegli „Rocket Barr – ugh …“ Ja sam Mei, ti si bilo koji champion: Zaledio sam jednog ili više neprijatelja. Ti mi možeš pomoći da ga ubijemo zajedno sa svojim doprinosom headshot-ova. Mei ima vremena da ispali 1-2 ledenice pre nego što se neprijatelj odledi, što nije dovoljno štete da se ubije tenk ili više neprijatelja. Takođe, ulti od Mei, ledena oluja ne zaleđuje saigrače, tako da vas molim da ne bežite kad vidite plavu ledenu oluju! Ja sam Reinhardt, ti si ispred mene: Imam podignut štit, molim te stani iza njega, a ne ispred. Slobodno možeš da pucaš kroz njega jer te neće blokirati, za razliku od neprijatelja. Ja sam Mercy ili Yenyatta, ti si Torbjorn: Ja imam veoma mali bazni health, a ti imaš mogućnost da dodaš +75 armora. Molim te prioritiziraj mene kako ne bih bio ubijen iz jednog udarca. Ja sam McCree, ti si tenk: Ja sam upravo uključio svoj ulti. Molim te stani direktno ispred mene. Svojim telom i/ili štitom nećeš blokirati moje metkove ili moje nišanjenje, ali će sprečiti neprijatelja da zaustave moj ulti. Ja sam healer, ti si povređen, ali sabijaš: Molim te stani sa ofanzivom, stani u zaklon i zatraži lečenje. Ja ću doći do tebe što pre, i prioritizovaću tebe preko drugih saigrača koji nisu eksplicitno zatražili lečenje. Znam da je bolno povući se iz borbe kad ti ide dobro, ali bolje je sačekati tih nekoliko sekundi dok te ja zalečim, i da se vratiš u borbu, nego da pogineš i izgubiš vreme čekajući da se pživiš i posle dok stigneš nazad do borbe. Nema ništa više što demoralizuje neprijatelje od uzastopnog umiranja, a ne dozvoljavajući im da se „osvete“. Ja lansiram ofanzivni ulti, ti si Mei: Njihov celi tim je ispred nas, tako da je potpuno razumno da postaviš zid ispred nas, ali kad čuješ da sam upalio ultimate, pritisni ponovo E da ga uništiš kako bi mogao da nanesem štetu neprijatelju, umesto tvom zidu. Ja sam spor i mrtav, ti si Lucio: Ako si se upravo oživeo, uradi brzu proveru kako bi video da li će još neko da se oživi. Ako hoće, sačekaj ih i iskoristi svoje povećanje brzine kretanja kako bi im pomogao da se brže vrate u borbu. Lucio + Roadhog par stižu 5 sekundi kasnije u borbu je uglavnom bolje nego sam Lucio, i Roadhog koji stiže 10 sekundi kasnije (osim ako nije overtime) Izvor Reddit Edited June 10, 2016 by shkabo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 Jos kad bi neko to i ispostovao u igri, gde bi nam kraj bio. Plus treba i neki guide da ljudi nauce sta znaci capture Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts