3LANCER Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Blizz uradio bait and switch, juce ujutru "nece biti mikrotransakcija", danas ujutru otvaraju shop za one kutijice... Mislim, bilo je i ocekivano, ali ffs Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 (edited) 1 hour ago, 3LANCER said: Blizz uradio bait and switch, juce ujutru "nece biti mikrotransakcija", danas ujutru otvaraju shop za one kutijice... Mislim, bilo je i ocekivano, ali ffs Odakle ti to da nije trebalo da bude mikro transakcija? Gde ima skinova ima i mikrotransakcija. Origins edition je bas zbog toga skuplji 20 evra, dobijas bonus skinove, sigurno nije samo zbog poledjine karata u hearthstone i tracera u hots. Ono sto ce uvek biti 'besplatno' i svima dostupno su svi heroji (originalni hero roster i svi buduci heroji kada izadju) - kupovinom igre ti si prakticno kupio "complete hero bundle" sa svim herojima. Eh da tako nesto ima za 40 evra u Heroes of the storm :):) Do pre par meseci se nije znalo dal ce igra biti F2P ili B2P, ali kada su otkrili da ce se igra kupovati znalo se da ce biti i mikrotransakcija. Ono sto sam procitao vise puta je da su naglasili da ce core gameplay biti apsolutno dostupan svima (koji kupe igru) i da ce svi biti potpuno ravnopravni sto se tice gameplaya. Kao gameplay ce graditi oko rotacija u mecu pa im je vazno da uvek svi imaju sve dostupne heroje da bi mecevi bili fer. Edited May 24, 2016 by Echo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts