t0X1c Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Zeleo bih da javim ljudima koji su cekali revoluciju u MMO-u i kojima se smucilo sve do sada sto su igrali i koji vec kamaru godina cekaju vjerovatno ovo :Da vas sada ja ne bih gnjavio pricom i na svoj nacin vam objasnjavao najbolje je da odvojite malo i procitate Developing jurnals i pogledate par klipova na sledecim youtube kanalima bice vam mnogo jasnije: Homepage(community i dev. jurnals da se uputite)https://chroniclesofelyria.com/Ovaj ima bas mali kanal ali je prvi poceo da izvjestava o ovoj igri u bas ranoj fazi pa je uspjeo da izganja direktno sa dev. i soulbound studios eskluzivne intevjue u svakom slucaju vam priblizi ideju i na cemu rade.https://www.youtube.com/user/Boss106Judge/search?query=chroniclesi kanal od soulbound studios oni nisu puno izbacivali ali ono sto su da li je sasvim finohttps://www.youtube.com/channel/UCa7jRzCTpW2NCh4FK11y9jQNapomena sada za ljude cisto par tipova:Nemojte odma ishejtovati igru ako vam se i ne svidi nesto, igra je u developing fazi ali ne onaj tip developinga da ce joj trebati tipa 10 godina da izadje izace do kraja 2017 jer ovaj COO i dev. Jeremy Walsh vec 14-15godina pravi engine tako da ovo sto ostaje da se uradi ce vjerovatno biti uradjeno kako bog zapovjeda i da odusevi narod pored ideje. Plus napomena da sve sto kaze ce uraditi jer on nema nad glavom neku kompaniju koja ce zbog termina izbaciti igricu na trziste nezavrsenu sa 90% stvari koje ste ocekivali nisu ili nece biti implementirane, da se kompaniji ne svidja to sto ste zamislili a oni vam da li pare pa sada traze da koristite provjeren metod (kao tipa wow i ostali mmo-vi koji su uzeli sigurne pare) i onda od igre naprave smece najobicnije. Tako da ovaj covjek i njegova ekipa upravo radi toga i prave igru sami kao INDI. Sve u svemu grehota da ovo prodje bez nas a znam da dosta ljudi ovo ceka... Plus znam koliko vas pored toga sto voli da igra igre, voli i da zaradi :) A kontam da ce ovde moci i kakve pare da se obrcu tako da nije na odmet se uputiti..Cinjenice su sledece :1. Dobar team2. Vrhunska ideja3. engine je cirkus zivi nema vise klasicnih mmo-ova grinduj, isti questovi, toliko je dobar da prepozna kakve afinitete imate svaki igrac ce imati drugaciji story line... koga interesuje vise neka pogleda suvise je informacija da na grubo objasnjavam a da vam bude kristalno jasno.4. nema da kada pogines nista ne izgubis , znaci svaka odluka ima svoju posledicu ... karakter od kako ga napravis stari tako da moze umrijeti od starosti pocnes sa 15 godina i zivis tipa 90 u igri a u realnom zivotu ti je to oko godina dana igre. Naravno mnogo vise je tu informacija ali u grubo za one koji nece da se upute info koji sve interesuje.-karakter traje godinu dana, al pod uslovom da dozivis starost , stim da uvjek kada pogines gubis jedan dio vremena u igri(razradjen je sistem nece to biti tako drasticno da sada npr gines svaki dan da ti neko sjedi na leshu da te gankuje i da si toliko puta umro da ces se igrati samo mjesec dana... ne funkcionise tako najmanje sto moze da ti se desi da ti se skrati game play karaktera je oko 6 mjeseci da karakter zivi tako nesto . I sada dolazi pitanje "a sta onda dalje...?" ... Nema veze taj karakter je umro ali tvoja dusa nastavlja da zivi ti uzimas dusu ponovo se radjas skillove koje si ostvario sledeci karakter brze izuci brze napredujes itd itd mjenjas pricu kako hoces da li nastavljas opet istim putem ili ovaj put odlucis da budes nesto drugo mogucnosti su previse da bi bilo realno kada malo dublje udjete skontacete....Igra nece biti sub da se mjesecno placa nego jednostavno kada se kupi dobijes dusu i svaka sledeca dusa je 30$... e sada da li ce neko igrati safe i hoce da zivi godinu dana ili ce biti cigu ligu neki ubica pa ubijati sve redom pa njega svi ubijati to je na ljudima da odluce cime hoce da se zanimaju... Ovo vam dodje ko sklop svega EVE, WOW i svih ostalih MMO-va samo sa stvarima koje fale u njima... Naravno za sirotinju bice tu neki poeni (IP Influence Points) gde cete ako ucestvujete u gradjenju svijeta i price (a nju imaju spremnu za period od izlaska pa narednih 10 godina) znaci za ucestvovanje u storylinu , radjenju achivmenata dobijace se ti IP pa sa njima mozete kupiti dusu itd itd... takodje malo bolje se uputite pa cete se oduseviti...5.Sinoc im je krenuo kickstarter 900k im je goal da bi izbacili igru do decembra 2017 (u roku od 12 sati prikupili su 270k dolara) preorderovanje igre u principu sa bonusima za funding da se sto pre zavrsi ... tako da mislim da je to veoma fin pokazatelj da je to ono sto smo cekali.... link od kickstartera tu imate isto objasnjenja : https://www.kickstarter.com/projects/soulboundstudios/chronicles-of-elyria-epic-story-mmorpg-with-aging?ref=nav_searchAko se ko odluci da igra ili da je preorderuje radi ovih bonusa i ostalih zajebancija neka sibne samo moj friend code : 72A1D3cisto kako ste culi za igru ili joinujete Chornicles of Elyria community isto roknite moj friend code: 72A1D3 ... cisto sutra prekosutra ako bude kakvih benefita kada igra izadje za povezane ljude i radi ovih influence points sto ce djeliti za ljude koji su doprinjeli da se rascuje za igru ... A dosta vam je samo da pogledate hype na mmorpg sve ce vam biti jasno.... Nikada nije bilo veceg hypa za igru koja je najmanje pokazala i reklamirala se... Cirkus sami... Pa eto nadam se da sam nekog bar uputio i obradovao :D Zivili! 1 Quote Klubbing,Klubbing zezanje do bola u clubu ces me naci samo ispod stola "Cool quote" - Cool guy. -cs aka t0X1c -wc3 aka Boske -wow aka fAwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts