JoleNs Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 pozzz narode.e pa meni eve online dosadio vec.imam acc sa 170 mil sp.....pa ako ima zainteresovanih pm ovde ili na fb....ima oko 14 b na racunu..oko15 b u tagovima...oko 20tak b u brodovima sve factin fit....msm da ima cak i 1,2 plexa u steku..imam i mote drugih stvari..a da ...dinotopija je ime u eve pa eto proverite i na eve board.Thks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Nisi stavio cenu :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avarel Lik Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Ja bih bio zainteresovan, PM, ili ostavi neki kontakt. On 14.3.2016. at 6:44 AM, JoleNs said: pozzz narode.e pa meni eve online dosadio vec.imam acc sa 170 mil sp.....pa ako ima zainteresovanih pm ovde ili na fb....ima oko 14 b na racunu..oko15 b u tagovima...oko 20tak b u brodovima sve factin fit....msm da ima cak i 1,2 plexa u steku..imam i mote drugih stvari..a da ...dinotopija je ime u eve pa eto proverite i na eve board.Thks Ja bih bio zainteresovan, konvo na PM ili neki drugi kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts