unknwn Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 (edited) Poj,imam na poslu i kući Chrome, svaki sa svojim bukmarcima. U nekom momentu su bili sinhronizovani, ali je to iz nekog razloga prestalo da radi. Zna li neko u čemu je problem?Da napomenem, moguće da je bitno, bukmarci su mi u folderima. Edited February 11, 2016 by kruko Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Nije glupo pitanje, jesam.Šta ti piše na ovom linku https://www.google.com/settings/chrome/sync , kad si poslednji put sinhronizovan? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Jeste da je starija tema i to sve, al ne bih da otvaram temu zbog jednog pitanja..Zasto kad sam obrisao Cache Chrome radi mnogoooo usporeno, ocitava mi jedan sajt po pola minute bukvalno (nije do neta) + sam obrisao cache misleci da ce brze raditi ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Pa jedino to, komp mi nije kanta ili mozda je do neta ipak je to sbb :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts