unknwn Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Uvek vas je zanimalo ko je najbolji od najboljih Hearthstone arena igrača, ili prosto samo želite da produbite svoje znanje igranja arene, pa vas interesuje koga je najbolje da gledate? Dok Blizzard ne uvede neku vrstu laddera ili bilo kakvog rangiranja za arena igrače, moraćemo da se oslonimo na neke vredne ljude u Hearthstone zajednici, […]The post Statistika – najbolji Hearthstone Arena streameri appeared first on KlanRUR. [url={url}]Procitajte na sajtu[/url] Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunjevac Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Meni lično je Kripparian No.1 stvarno je vrhunski igrač i ispod njega su dva prazna mesta,često gledam Amaza posebno kada igra sa priestom i Lifecoach kada ga bas ne tupi preterano,ostali su mi komercijala,uzmi sto vise para od donacije i zabavljaj publiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Od Arena strimera meni realno Ratsmah je najveća bleja, a od Krippa volim njegov youtube materijal da gledam, jer je realno to sve što se desilo u nekom danu bitno, samo sažeto :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts