mohr Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 kavai sinoc odigrao najgoru utakmicu u sezoni i jedva su izgubili,kad bude na nekom svom nivou,blagu prednost bih dao spursima u finalu zapada :D,sa onakvim rasponom ruku,nije cudo da je medju najboljim odbrambenim igracima u ligi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 A Kavai?On je krilo/forward, u suštini može da čuva i Karija i Pola jer je car, ali pričali smo o bekovima/guard. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Zaboravio si najvećeg cara, Avery BradleyaPoštovanje za gsw, predobra sezona, ali nekako bih ja uvek birao SAS u tom finalu (realno na 7 tekmi teško da koja ekipa može da ova dva tima izbaci tako da ih vidim u finalu zapada); ipak je pop preiskusan i deluje mi da ga je boleo kurac da se trudi u regularnom delu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Bogami Vitjo, sa prognozama si u poslednje vreme uspesan skoro kao Drale fejluje više nego Drale, tbh 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 kavai sinoc odigrao najgoru utakmicu u sezoni i jedva su izgubili,kad bude na nekom svom nivou,blagu prednost bih dao spursima u finalu zapada :D,sa onakvim rasponom ruku,nije cudo da je medju najboljim odbrambenim igracima u ligiKako se bas zalomi da protiv gswa svaku odigra lose? :DLjudi su toliko dominantni da SAMO SAS mozdaaaaaaaaaaaaaaa, ali bas mozdaaaaaaaaaa moze da im prismrdi u sedam tekmia posto ste i vi uvereni u nesto u sta ja nisam, dajem vam ekskluzivnu sansu kao i uvek da to naplatite!https://gyazo.com/33c10d89090d40cf3ce14e17cca6413eDacu vam Spurse da uzimaju zapadnu konferenciju na kvotu 4! Primam do 2500 dingera! 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 (edited) Mamba sutra igra poslednju profesionalnu utakmicu u svojoj 20 godina dugoj karijeri. Kao klinac sam se budio nocu da gledam Kingse gde su igrali Peja i Divak koji su se tada klali sa Lejkersima, i normalno Brajanta nisam podnosio i klinacki mu osporavao kvalitete :D jer su Lejkersi izlazili kao pobednici iz tih duela. Da ne duzim sada nepotrebno, evo jedan lozacki mix najboljih kucanja Kobea! Edited April 12, 2016 by Longleyy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Meni je on zauvek copy/paste Dzordana, ali manje dopadljiv. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 cao kobisa!https://www.youtube.com/watch?v=Kvwdigs1_tQ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 GSW lagano do 73.Kobe lagano do 60 protiv Jazza u poslednjoj utakmici karijere.Na istoku Atlanta, Boston, Charlotte i Miami završili sa skorom 48-34, mislim da će ovim redosledom uzeti pozicije 3-6 (što znači da prvu rundu PO igraju Hawks - Heat i Celtics - Hornets), ali nisam baš 100% siguran. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Idemoooooo! Btw kari je preso 400 trojki ove sezone. Kad pomislis da rekord pre njega nije bio ni blizu 300... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 necu pasti na provokaciju .i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 nema tu nista kontradiktorno :)))Mogu da sutiraju samo i iskljucivo trojke, a da ih ne nose trojke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 btw jel gledao neko juta-lejkersi, meni deluje kao da je namesteno da kobe za oprostaj ima 60 poena, pa sutirao je 50 puta iz igre lol...s obzirom da je bez rezultatskog znacaja bilo za jutu verovatno su se dogovorili da naprave sou za kraj...nebitno, vazno da su bobi i jokic sabili, jel tako vitjo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 yup, znalo se pre početka da Houston ide u PO Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 http://graphics.latimes.com/kobe-every-shot-ever/svi kobijevi šutevi ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoocky Posted April 16, 2016 Popular Post Report Share Posted April 16, 2016 za vicu 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 bzvz pet minuta samo šutiraju troj...oh... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 pocinje plejof!Danas gospodski termini18:30h, TOR - IND21:30h, GSW - HOU01:00h, ATL - BOS03:30h, OKC - DAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 ajmo boston! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 http://graphics.latimes.com/kobe-every-shot-ever/ hejters gonna hejt:Dhttp://9gag.com/gag/aNn2OGG?ref=fb.sbtw, jel sport klub prenosi plejof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 16, 2016 Report Share Posted April 16, 2016 ponovo ocaj utakmica,podseca me na prvi duel izmedju toronta i washingtona prosle sezone,isto ovako u stilu aba lige je bila prva utakmica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Solidna tekma detroit cleveland, bas sam se nadao da ce ih drknuti detroit i umalo jesu ali izgubili na iskustvo. Videcemo dalje. GS ocekivano razmontirao Hjuston, tu predvidjam 4-0. Atlanta dobila boston ali tu ocekujem cupavu seriju, mozda i 7 tekmi. Prvi krug mislim da ce uglavnom proci ekipe koje su u seriju usle sa bolje pozicije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 atlanta - boston game 2,najlosija utakmica u istoriji plejofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 ja sam samo video da je u prvoj cetvrtini bilo 24-3 za atlantu, wtf lol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 gde si video? :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts