Jump to content

NBA 15/16

alfa

Recommended Posts

Zaboravio si najvećeg cara, Avery Bradleya

Poštovanje za gsw, predobra sezona, ali nekako bih ja uvek birao SAS u tom finalu (realno na 7 tekmi teško da koja ekipa može da ova dva tima izbaci tako da ih vidim u finalu zapada); ipak je pop preiskusan i deluje mi da ga je boleo kurac da se trudi u regularnom delu.

Bogami Vitjo, sa prognozama si u poslednje vreme uspesan skoro kao Drale :tf:

fejluje više nego Drale, tbh :tf:

• Upvote (+1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

kavai sinoc odigrao najgoru utakmicu u sezoni i jedva su izgubili,kad bude na nekom svom nivou,blagu prednost bih dao spursima u finalu zapada :D,sa onakvim rasponom ruku,nije cudo da je medju najboljim odbrambenim igracima u ligi

Kako se bas zalomi da protiv gswa svaku odigra lose? :D

Ljudi su toliko dominantni da SAMO SAS mozdaaaaaaaaaaaaaaa, ali bas mozdaaaaaaaaaa moze da im prismrdi u sedam tekmi

a posto ste i vi uvereni u nesto u sta ja nisam, dajem vam ekskluzivnu sansu kao i uvek da to naplatite!

https://gyazo.com/33c10d89090d40cf3ce14e17cca6413e

Dacu vam Spurse da uzimaju zapadnu konferenciju na kvotu 4! Primam do 2500 dingera!

• Upvote (+1) 2

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Mamba sutra igra poslednju profesionalnu utakmicu u svojoj 20 godina dugoj karijeri. Kao klinac sam se budio nocu da gledam Kingse gde su igrali Peja i Divak koji su se tada klali sa Lejkersima, i normalno Brajanta nisam podnosio i klinacki mu osporavao kvalitete :D jer su Lejkersi izlazili kao pobednici iz tih duela. Da ne duzim sada nepotrebno, evo jedan lozacki mix najboljih kucanja Kobea!

Edited by Longleyy
  • Upvote (+1) 1

GSW lagano do 73.
Kobe lagano do 60 protiv Jazza u poslednjoj utakmici karijere.
Na istoku Atlanta, Boston, Charlotte i Miami završili sa skorom 48-34, mislim da će ovim redosledom uzeti pozicije 3-6 (što znači da prvu rundu PO igraju Hawks - Heat i Celtics - Hornets), ali nisam baš 100% siguran. :)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

btw jel gledao neko juta-lejkersi, meni deluje kao da je namesteno da kobe za oprostaj ima 60 poena, pa sutirao je 50 puta iz igre lol...s obzirom da je bez rezultatskog znacaja bilo za jutu verovatno su se dogovorili da naprave sou za kraj...nebitno, vazno da su bobi i jokic sabili, jel tako vitjo!

srpskivojnik-3.jpg

yup, znalo se pre početka da Houston ide u PO

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Solidna tekma detroit cleveland, bas sam se nadao da ce ih drknuti detroit i umalo jesu ali izgubili na iskustvo. Videcemo dalje. GS ocekivano razmontirao Hjuston, tu predvidjam 4-0. Atlanta dobila boston ali tu ocekujem cupavu seriju, mozda i 7 tekmi. Prvi krug mislim da ce uglavnom proci ekipe koje su u seriju usle sa bolje pozicije.