Face. Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 (edited) Da li je neko imao iskustva sa ovim brendom telefona?Citao sam nesto po netu,vidim lik koji predstavlja nove telefona je Jobs wannabe ali telefoni im ne izgledaju lose uopste,pogotovo ovi poslednji (mx5,m2note itd...)Cak je i vise nego pristojan hardver u njima.Dosli su im poslednji modeli u Telenor pa reko da li vredi uzimati?kako su optimizovani za nase trziste itd. Edited October 19, 2015 by Face. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Evo ja imam mx5 i mogu ti reci da sam PREZADOVOLJAN. Pre toga sam imao LG G3,samsung galaxy S5,nexus 5...Procesor sjajan,aplikacije se otvaraju brzinom munje,odlicnih 3gb rama,kamera koja pravi stvarno vrhunske fotografije i naravno displej koji je po meni VRHUNSKI. Drugar ima meizu m2 note on je kod nas nesto extra jeftin (240 eura,a preko alija ima za 180) i mogu i za njega da kazem da za te pare apsolutno nema bolji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts