G!!! Posted October 29, 2015 Author Report Share Posted October 29, 2015 ma slazem se, dobar pvp bi bio sjajan, ali ne ako bi uticao da glavnica igre bude time necim uskracena zbog preraspodele resursa :)a to je realtivno cest zajeb kod mnogih igara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 30, 2015 Report Share Posted October 30, 2015 (edited) Ja mislim da strategija u 2015 bez pvp-a nema sta da trazi. Edited October 30, 2015 by mohican 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 1, 2015 Author Report Share Posted November 1, 2015 u mojoj knjizi takticka potezna igra sa elementima rpg-a apsolutno ne mora da ima pvp, niti mora da joj je pvp fokusa i primer da to radi sasvim dobro je xcom ili civ npr, na stranu sto je ovo KS projekat sa ogranicenim budzetomotprilike da se do sada stvorila kriticna masa igraca kojima pvp nije a must have Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 12, 2016 Author Report Share Posted August 12, 2016 cinematic trailer alfa gejmplej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Loooks goood :D Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 31, 2016 Report Share Posted October 31, 2016 Stigla jakna sa svim ostalim stvarima,stvarno je za fapovanje, prezadovoljan sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 1, 2016 Author Report Share Posted November 1, 2016 a selfi ?? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 pics obavezno! da vidimo jel jasha crna il siva i koji house emblem si odbarao =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 (edited) Mrzelo me da cut-ujem glavu :D Edited November 2, 2016 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 extra! respect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 2, 2016 Author Report Share Posted November 2, 2016 uu pa bas fino. hoces u njoj i pikati igru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Pkako!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2017 Author Report Share Posted June 3, 2017 krenula beta, ima na internetima snimaka koliko god npr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2018 Author Report Share Posted April 24, 2018 igra se otkljucava za 5-6 sati bacim utiske mozda veceras mozda i nikad :P @Rejz smes 1vs1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted May 26, 2018 Report Share Posted May 26, 2018 dakle nikad? Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 28, 2018 Author Report Share Posted May 28, 2018 haha :D dobra je igra !!1 mogla je biti i bolja da su je ucinili malo izazovnijom u nekim stvarima, nema izbora tezine koliko sam ja video tu i tamo baguje malo i secne animacija sto je do vrhunskog endzina koji koriste, pricicu nisam pipnuo previse jer sam se zaleteo da grindam maksimalno pred dalji razvoj price ocekivajuci da su misije sve teze i teze iz ovo malo misija sto sam presao, igra ce brzo postati prelagana ako grindas maksimalno sporedne misije (sam pocetak je sjajno izazovan), mozes da nosis koliko hoces tezine u svaku misiju sto je bezvz, trebali su limitirati i to prema misiji, samo misije su izazovne jer cuvas glavu svojih pilota, i pokusavas da oboris provitnika ali da ga ne unistis kako bi odradio kvalitetan salvage menjanje opreme na mechovima oduzima previse previse in-game vremena sto dovodi do toga da ne menjas opremu previse jer mesecno placas sve troskove, sto je smorina i moglo je to mnogo bolje da se resi i da sve to dobije malo na dinamici kada se iskljucuji dinamicka kamera i ti pokusaji onih sranjakstih kvazi filmskih over the shoulder kamera, igra dobija sasvim prijatnu vizuelnu dimenziju za ovih mesec dana koliko je proslo, imao sam vremena da je odigram mozda 5 puta tako da utisci mozda i nisu toliko objektivni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 samo je bitno da se ne zeznes i verujes u scouting kad je "laka" misija...uvek lance power na max i gg =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2018 Author Report Share Posted June 4, 2018 ma kakav skauting, posle prve dve misije sam izbacio bilo sta slicno iz kombinacije :) jedva cekam da nastavim kampanju, multiplejer nemam pojma na sta lici nisam stigao da probam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 9, 2018 Author Report Share Posted July 9, 2018 ok u medjuvremenu sam odmakao sa kampanjom i igra na momente ponovo postaje izazovna kada zabodes pravu misiju :) swe preporuke za poznavaoce dobrog ukusa :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts