djolodjolo Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 (edited) Prodajem potpuno nove gorepomenute patike kupljene pre neke 3 nedelje. Kupljene su online preko Sport Vision-a ali su mi male a SV nije hteo da mi ih zameni za druge posto je poslednji par bio u pitanju. Placene su 6990 din a inace su oko 12-13000 u prodavnicama, ako ih jos uvek ima razume se. Ja ih dajem za 6000 din pod uslovom da ih ne uzme brat u medjuvremenu. Druga je slika je moja, razume se, a ako nekome treba jos slika vrlo rado cu slikati mada su patike potpuno i bez ikakvih ostecenja. Uz patike ide i racun. Velicina patika je 46 [30cm]. Kontakt: 062/634-275 Edited July 27, 2015 by djolodjolo Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted July 27, 2015 Popular Post Report Share Posted July 27, 2015 Ja bih ih kupio, ali mi sestra ne nosi patike broj 46 4 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 Svaka cast za sestru a i za humor. Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts