Čamuga Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 znam da ima par bajkera na forumu pls halp treba mi preporuka za supersport gumu (zadnja) u kojoj mesari uzeti ili ako znate nekog sto radi sa tim stvarima poy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Znam da se ovi moji trkači kunu u neku Dunlop, a ja sam vozio tu Dunlop prednju i do jaja je. Pitacu koji je model tačno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Verovatno misle na Dunlop Pilot Road. Kažu da ima odličan grip, ali da se troši brže od ostalih u toj klasi. Na motoru nisam imao Dunlop gume, pa ne bih mogao da potvrdim. Ako bih upoređivao sa gumama na kolima reklo bi se da ta priča pije vodu. U svakom slučaju, sčekaj Mohija sa proverenim informacijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Jok pitah sad, Sportsmart gp d211 i d212 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 23, 2015 Author Report Share Posted July 23, 2015 fabricke koje su bile na njemu su Dunlop Sportmax d214 73w i zadovoljan sam, ali se trose brzo. bilo je vise navrtanja na pravcu nego u krivinama i pojeo sam je po sredini dok sa strane ima jos 40%.... ako mozete ostavite i kontakt gde mogu da uzmem, zvao sam par radnji niko nema ove dunlop sportmax ili dunlop uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Da li si, kojim slučajem, zvao Planeta Guma? Oni bi trebalo da su dobri sa Dunlop programom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Kaže mi drugar da pogledaš ovde 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 23, 2015 Author Report Share Posted July 23, 2015 do jaja, zvao sam ih imaju neke 4 vrste na stanju razmisljam izmedju Sportmax Qualifier RR (19k) ili Sportmax Qualifier II (14k) kapiram da je skuplja bolja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Pa ima dva slova R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Ta sa dva R mora da kida na pravcu!!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 23, 2015 Author Report Share Posted July 23, 2015 :DDDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 26, 2015 Author Report Share Posted July 26, 2015 samo da javim da sam uzeo (dunlop sportsmart 2) kod ovih Auto Centar Tadic sto je doca link i da je sve proslo korektno, ljubazni su i poslali su isti dan gumu aksomu pon se stavlja pa se navrce na pravcu!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Nisi rekao šta voziš. ima nas radoznalih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 pa motor lol!z800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 (edited) Nisi rekao šta voziš. ima nas radoznalih.Jes' brate,mogao je bar napisati koji MOTOR vozi. Bas prije par dana kod mene na plazi je bio parkiran z800, veoma lijep motor. Koji auspuh imas? Edited August 12, 2015 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted August 12, 2015 Author Report Share Posted August 12, 2015 akrapovič (carbon) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 sigurno imaš i gorenje belu tehniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts