SavKe Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 (edited) Meni nešto baš dobro idu TGT arene, odigrao sam ih 4, jedna 7 pobeda, jedan 8 i evo danas prva 12 tgt arena (Shaman), samo jedna je bila loša (3 pobeda). Jedino na ovoj od 12 nisam dobio tgt pack, al sam zato dobio 2 gvg packa :D Kraken jebeno sabija u areni, karta je no-brainer u draftu. Edited August 28, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Koliko kida ova stvar kad se otvori shop na tgt Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted August 30, 2015 Author Report Share Posted August 30, 2015 Mogu da favorizuju sta god oce ali ovaj cacner aggro... nikad ne mozes sa vrha ukloniti. Sad paladin prednjaci, samo je preuzeo hunterovo mjesto, bar po zastupljenosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 (edited) ma smorilo je bre.. svaka partija ja igram totalnu defanzivu dok random pala/hunter/warlock/ sada i shaman samo baca sve shto ima.. vreme je za novu pauzu ili da uzmem da igram arenu da se zezam Edited August 30, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 ja sam sklopio sinoc totem shamana, lepo sljaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 kao kratko cebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanT Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Ja danas usao u leg Dragon prist sam igrao od lvl 3 do leg jedino sam sa patronom imao problema mada sam i njega uspevao da pobedim protiv agro dekova radi super dosta brz izlaz ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 (edited) Svaka castJa sam stao na rank 6 sa ctrl warriorom, cele sezone sam samo njega igrao (prvi put u karijeri). Shamani su me bas sabili posle tgtaCraftovao sam justicara i variana, justicar je odlican, a za variana sam se pokajao, bolje da sam kraftovao alexstraszu ili geddona (pa kasnije i yseru), cak ga ni ne koristim Mogao bi da uzmem par rankova vishe sa handlockom ali legend ne mogu sigurno a chest i nije preterano bolji od ovog koji cu da dobijem.. a i imam golden warlocka,ne znaci mi nista, hocu golden warriora Edited August 31, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Ja sam prvi legend ikada uzeo sa Ctrl Warriorom juna prošle godine :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 (edited) Golden Anoob lel Edited September 6, 2015 by Blunt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 gg, sad moraš da igraš control roguea nekog :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Hteo si reci "gg, sad imas 1600 dusta vise :D" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted September 7, 2015 Author Report Share Posted September 7, 2015 Ma jok, Savo zna o cemu prica, ja sve skupljam, ne razvaljujem nista :D Ostali zlatni su mi Tinkmaster i Troggzor. Ne zna se sta je gore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted September 7, 2015 Report Share Posted September 7, 2015 ma karta je super zanimljiva, samo je voice acting plac majke bozije Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2015 Report Share Posted September 11, 2015 Bolje Dragon Priest nego ovi kanceri :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts