psy Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 Odlicna karta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Lifecoach večeras u sedam otkriva jednu kartu koju je dobio za premijeru ( http://www.twitch.tv/lifecoach1981 ) A oko pola 8 saznajemo kako će da izgledaju jebeni Rhonin i Varian Wrynn :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Holy Knight previše niche, Rhonin je poprilično jak, ali Varian J E B O T E Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Daj kaži sad šta si napisao :DInače nova Hunter karta, previše rnga, ali generalno dobar value Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Brate kakva legendary za mage-a i warriora wow! Svaka im cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 O kartama koje smo danas videli, Rhonin i Varian me baš inspirisali :Dhttp://klanrur.rs/2015/08/13/the-grand-tournament-rhonin-i-varian-wrynn/ 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Koliko su prelude sve ove karte koje su bile večeras na streamu, ja sam oduševljen :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 (edited) Shaman legendary (mistcaller) meni deluje previse jak.. mislim, ne moze nikako da se counteruje.. ajde da efekat traje dok je karta na tabli ali ovako.. previshe. Mislim ubuduce posle 6. poteza SVE sto shaman bude igrao je +1/1... Edited August 14, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Ovo je nesto savrseno! Svaka im cast... ne kontam jos koliko je karata ostalo da se pokaze... inace ovde imate sve karte do sad...https://www.facebook.com/Hearthstone/photos_stream?ref=page_internal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 (edited) Isplati se preorder 50 packa za 45 jura, najbolji način da se uđe u ekspanziju kome je Hearthstone naravno redovni hobi i ko može da priušti. edit/ Ko još nije video, sve karte iz nove ekspanzije su danas izašle, mogu da se vide ovde https://www.facebook.com/Hearthstone/photos_stream?ref=page_internal Edited August 14, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted August 14, 2015 Report Share Posted August 14, 2015 Zna li se tacan datum? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 Je l' pouzdana ta informacija? Ja nigde ne mogu da nadjem tacan datum. I premisljam se da uzmem promo packove, uleteo kes na kladzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Isplati se preorder 50 packa za 45 jura, najbolji način da se uđe u ekspanziju kome je Hearthstone naravno redovni hobi i ko može da priušti. edit/ Ko još nije video, sve karte iz nove ekspanzije su danas izašle, mogu da se vide ovde https://www.facebook.com/Hearthstone/photos_stream?ref=page_internalJa cu da preorderujem packove, i bas me zanima koliko ce nove karte da uspore igru, posto je trenutna meta po mom iskustvu cca 65%aggro, 25% otk druid/warrior (2xcombo/patron) i 10% ostali Mislim da ce biti manje aggro deckova ali vise otk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Malo statistike http://klanrur.rs/2015/08/16/the-grand-tournament-statistika/ 2 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 I jos se ne zna datum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 3.0 Patch je live, možete da vidite sve nove karte ako odete u kolekciju, selektirate The Grand Tournament i kliknete crafting. Dodati su i novi kvestovi, a i onaj chest za nagrade na kraju meseca je isto implementiran. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 I tournament tabla je ubačena, sa novim klikete zanimacijama :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 24. potvrdjen :)http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/19843162/the-grand-tournament-arrives-august-24-8-19-2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Hoce li mozda kao i prosle godine da caste neki pack? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Mislim da sigurno neće, najavili bi to već do sada. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 (edited) ma da, neko plati 50 evra za pakove, a onda će drugima da dele džabe. not gonna happen. Pa kad je izašao GvG , tada je SVAKO ko se u prvih par nedelja od ekspanzije ulogovao u Hearthstone dobio 3 promo packa free za ekspanziju + besplatan Arena run. Isto kad je izašao Curse of Naxxramas, prvo krilo je bilo besplatno u periodu od ~mesec-dva nakon izlaska avanture, ali već sa Blackrock Mountain ništa nije bilo besplano, tako da je to promo izgleda važilo samo za prvu avanturu i za prvu ekspanziju. Edited August 21, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Zna li se vreme izlaska za eu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Biče večeras oko 20h najverovatnije Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 KRENULO JE! :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Krenuo je overload, ne mogu da updajetujem bnet :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts