Blunt Posted July 27, 2015 Author Report Share Posted July 27, 2015 Odlicna ideja. Mada je moja prva ideja o ovoj karti da je prosto previse spora. Samo mountains mogu da malo profitiraju vracanjem ove nazad u ruku. Ne vidim u kom slucaju je bolje u sledecem turnu ne odigrati nesto opasnije i masivnije osim ako vam se igra i tako i tako ne vrti previse oko hero powera (sto je tek u narednoj ekspanziji teze isplativo kad sve te nove karte prorade u sinergiji)Oni legendarni valkiri iz ToC-a ce izgleda imati neki Fugen/Stalagg fazon. Bar su tako u WoW-u funkcionisali,antagonisticki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Bolje da je jednostavno pojedeš sa Void Terrorom :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Nova karta, rekao bih odlična za arenu, a construced možda vidi neki midrange/anti-aggro deck, ali ne verujem http://www.hearthpwn.com/cards/22292-flame-jugglerU suštini mnogo bolji Ironforge Rifleman, ali po cenu rnga :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 (edited) Ove dve karte su baš kul, sviđa mi se što je Druid dobio još jednu beast kartu koja je uz to zapravo dosta dobra, 5/4 beast za 4 je kao Lost Tallstrider, a uz to ima ovu baš korisnu Inspire osobinu. I ovaj Mech je isto straightforward dobar, fini statsi i dobar battlecy, samo mi možda deluje pomalo sporo za trenutno popularne Mech špilove ( Mech Mage i Mech Shaman). Inače da vas podsetim da ovaj bik može da ispadne i iz Webspinnera, a onda znači da svaki put kad vas Hunter steady shotuje u facu, dobije uz to i +2 attack :D Edited July 29, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Kad bi trebalo da pokazu one 2 legendary karte, posto je ono odbrojavanje dostiglo 100%? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Večeras oko 19:30Nove karte na zvaničnom Hearthstone sajtu se uvek otkrivaju ponedeljkom, sredom i petkom oko 19:30 po našem vremenu. Par komentara na ove 3 karte koje smo danas videli http://klanrur.rs/2015/07/29/the-grand-tournament-nove-beast-i-mech-karte/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 (edited) Malo su zakasnili, verovatno zbog fijaksa sa Brawlom, ali evo ovih novih legendarnih. Iz nekog razloga mi baguje postavljanje slika na forum, pa moram ovako linkovima.http://media.blizzard.com/hearthstone/images/the-grand-tournament/cards/fjola-lightbane/en-us-full.png http://media.blizzard.com/hearthstone/images/the-grand-tournament/cards/eydis-darkbane/en-us-full.png Dve jeftine legendarne, što je kul, i kul je što hoće da malo potegnu tu priču sa buff kartama, koje se danas uglavnom retko koriste van arene.I jedna i druga imaju sjajne statse pošto je 3/4 za 3 vrhunska vanila za tu cenu, s tim što mi se čini da je Eydis daleko zajebanija sa 3 damage efektom, ali i Fjola može fino da trejduje sa tim Divine Shieldovima. Edited July 29, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Kako su dobre nove legendary :D auuuuuuuu mislim da ce paladinu najvise da odgovaraju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Ova karta iznad je spoilovana na Trumpovom streamu, a ovo će biti na Amazovom streamu http://i.imgur.com/dbDoJ8I.png Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Moje mišljenje o poslednjih 4 karata koje smo videli je na linku ispod :D http://klanrur.rs/2015/07/31/the-grand-tournament-twin-valkyr/ tl:dr Valkire su do jaja, Silent Knight kul i ne toliko loš, Argent Watchman je njesra Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 (edited) Još jedna nova karta se pojavila, ovo je tekstSpellslinger3-3-4, Mage Class MinionBattlecry: Add a random spell to each player's hand Zanimljiva i zabavna karta, i Mage je sad dobio svog 3/4 za 3 miniona, a efekat je kom obojci, kom opanci :D Podseća me na Elite Tauren Chieftaina , samo mnogo nasumičnijeg :D Edited July 31, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Demonfire je bolji i fleksibilniji od ovoga, a ni Demonfire se ne igra. Dodaš 1/1 na Demonfire, a ukloniš mogućnost removala i pride daješ Mana Crystal protivniku? Bliz pliz Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Još jedna karta u rangu Silent Knighta, Bluegill Warrior + Hand of Protection na jednoj karti za istu cenu, i zbog toga mi se sviđa karta, fer je i balansirana, i popunjava nišu Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 http://i.imgur.com/HQgXQYP.png po meni tesko sranje... polymorph mnogo bolji radi posao a kosta manje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Baš teško sranje, nije mi jasno zašto su sa nekim kartama toliko nekreativni. Ne samo da je karta sranje i neigriva, nego što je i tupava i apsolutno nezanimljiva. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted August 2, 2015 Author Report Share Posted August 2, 2015 Uhuhuuu, koja bruka od lockove karte. Sad mi se zoo opet igra :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Konačno će biti prilika za Shield Slam lethal :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Wrathguard welcome to the zoo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Evo na sajtu sam napisao ukratko o kartama koje su stigle ovog vikenda http://klanrur.rs/2015/08/03/puno-novih-the-grand-tournament-karata/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 3, 2015 Report Share Posted August 3, 2015 Zanimljiva interakcija sa Spell Damage minionima, ali u suštini dosadnjikava karta Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted August 3, 2015 Author Report Share Posted August 3, 2015 I meni. Ocekujem debeo op od karte posle onako loseg princa iz gvg-a. A ovaj epic za sad ne izgleda nesto igrivo. Thalnos ili mozda da je bacis u shamanu posle spell totema...Mada ako cemo iskreno,mi ovde to u 99% slucajeva komentarisemo gotovo iskljucivo iz constructed ugla. Neke "lose" karte su za arenu zapravo i vise nego ok. (Al ne kazem da bas ova jeste :P ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 (edited) Brdo novih karata je "iskopano" sa GamesCona, ali još nema zvaničnih slika karata. Ali su jebeno preuzbudljive, evo tekstova tih karata New card: Gadgetzan Jouster (Neutral Common) 1/2 (1 mana) - Battlecry: Reveal a minion in each deck. If yours costs more, gain +1/+1. PLACEHOLDER ARTNew card: Armored Warhorse (Rare Neutral) 5/3 (4 mana) - Battlecry: Reveal a minion in each deck.If yours costs more, gain Charge. PLACEHOLDER ARTNew card: Eadric the Pure (Legendary Paladin) 3/7 (7 mana) - Battlecry: Change all enemy minions' attack to 1. PLACEHOLDER ARTNew card: The Skeleton Knight (Legendary neutral) 7/4 for 6 - Deathrattle: Reveal a minion in each deck. If yours costs more, return this to your hand. PLACEHOLDER ARTNew card: Tuskarr Jouster (rare neutral) 5/5 for 5 mana - Battlecry: Reveal a minion in each deck. If yours costs more, restore 7 Health to your hero. PLACEHOLDER ARTNew card: Argent Lance 2/2 for 2 (rare Paladin weapon) Battlecry : Reveal a minion in each deck. If yours costs more, gain +1 durability. PLACEHOLDER ARTNew card: Master Jouster (rare neutral) 5/6 for 6 - Battlecry : Reveal a minion in each deck. If yours costs more, gain Taunt and Divine Shield. PLACEHOLDER ART Nova Paladin legendarna je precarska, AoE Aldor, a sve ove ostale karte imaju ovu novu "reveal a minion" mehaniku koja podržava late game deckove. Edited August 5, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 NA hearthpwn-u izasle slike karata ali ne znam kako da ih postavim nece da ih ucita... Inace tuskar je paladin rare :)http://www.hearthpwn.com/cards/22315-tuskarr-jouster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Nije ono što sam očekivao, ali svakako zanimljivo :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts