lancemi3d Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 (edited) * RAZER IMPERATOR * Mis star 5 dana, nema garanciju. Mis nije moj, dobio sam ga na poklon, a s obzirom da mi ne odgovara, ponudio sam drugu da ga prodam kako bi ga koristio neko kome ce znaciti. On kosta na razer sajtu 80$, dao bih ga za 4k dinara (quicksell) i necu spustati cenu u svakom slucaju Prodao bih ga samo u Beogradu kako bi vlasnik mogao uzivo da ga isproba i vidi da li je zadovoljan 061 574 63 22 Dakle opet ponavljam mis je potpuno nov, sad cu ga slikati par puta pa ide edit Edited June 29, 2015 by lancemi3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Не тролујем, али Император :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 29, 2015 Author Report Share Posted June 29, 2015 Не тролујем, али Император :) ma da, prepravio sam, ty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts