Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
BuReK_empty

Igra li jos neko broodwar?

Recommended Posts

Poslednji put kada sam bio na ovom forumu prijavio sam se za lan turnir u bw-u. Bili su Vanlica, Misha, Sting, braca Conclave... Proslo je xx godina od tada i zanimalo bi me da li je neko slicno okupljanje moguce. Koliko su danas slobodni Vanilica, Nidzika, Flaster, Peja, Adamchina, Misha i ostali. Ortak i ja i se i dalje s vremena na vreme oljustimo par partija. Sto se nas tice, ne moramo da se okupimo u nekoj igraonici (verujem da tamo vise nema bw-a), vec bi mogli privatno, jedan vikend, uz pivo, da organizujemo jedan bw tour :).

Ja kontakt na gore pomenute gosu gejmere nemam, a ne znam ni sam da li neko od njih jos posecuje ovaj forum, pa bih bio veoma zahvalan ako bi mi neko pomogao da dodjem do tih ljudi.

Pozdrav!

Edited by BuReK_empty

Share this post


Link to post
Share on other sites

eh kako me pukla nostalgija sad:(...mislim da ne igra niko od njih vise, ali mogli bi da se iscimamo makar online da pikamo malo, jel tako pejo:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se nadao nekom lan druzenju, al dobro, daj sta das :).

Dule, tebe se secam sa foruma, al nisam siguran da te se secam kao bnet igraca. Verovatno si proredio dolaske kad sam ja poceo :). Zato sam se setio jos jednog proa, kojeg nisam pomenuo gore - Atila.

Bilo je dosta nasih u to vreme...

Share this post


Link to post
Share on other sites

eh kad je to bilo, pre 10 godina:(...mislim da sam poslednji put igrao bw na bnetu pre nekih 5...lan druzenje je i u to vreme bilo tesko organizovati, al mozes da probas:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajde da se iskombinujemo veceras, barem nas dvojica. A gde si mislio da se nadjemo? Iccup? Poslao sam ti br. telefona u pm. Ako uspemo jednog dana i 2v2 da odigramo...zalicu pivom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

posle puno godina instalirao sam bw, sa planom da predjem kampanju iz pocetka :) nikad nisam bio nesto posebno dobar, al sam uzivao da cepam sa par solidnih domacih igraca, gledam repove i citam o strategiji 

anyway.. odem na teamliquid i imam sta da vidim, vec par dana bw ima 3-5x vise viewera i isto toliko streamova nego li sc2, pa jos i naidjem na teme gde vidim da se igra vraca iz mrtvih sa vracanjem nekih pro igraca i najava nekih velikih turnira

tako da kad predjem ove kampanje i malo se podsetim ako budete hteli neko druzenje (za pocetak moze i preko neta) racunajte na jednog nooba ;p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this