BuReK_empty Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 (edited) Poslednji put kada sam bio na ovom forumu prijavio sam se za lan turnir u bw-u. Bili su Vanlica, Misha, Sting, braca Conclave... Proslo je xx godina od tada i zanimalo bi me da li je neko slicno okupljanje moguce. Koliko su danas slobodni Vanilica, Nidzika, Flaster, Peja, Adamchina, Misha i ostali. Ortak i ja i se i dalje s vremena na vreme oljustimo par partija. Sto se nas tice, ne moramo da se okupimo u nekoj igraonici (verujem da tamo vise nema bw-a), vec bi mogli privatno, jedan vikend, uz pivo, da organizujemo jedan bw tour :). Ja kontakt na gore pomenute gosu gejmere nemam, a ne znam ni sam da li neko od njih jos posecuje ovaj forum, pa bih bio veoma zahvalan ako bi mi neko pomogao da dodjem do tih ljudi. Pozdrav! Edited May 9, 2015 by BuReK_empty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 eh kako me pukla nostalgija sad:(...mislim da ne igra niko od njih vise, ali mogli bi da se iscimamo makar online da pikamo malo, jel tako pejo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuReK_empty Posted May 10, 2015 Author Report Share Posted May 10, 2015 Ja se nadao nekom lan druzenju, al dobro, daj sta das :). Dule, tebe se secam sa foruma, al nisam siguran da te se secam kao bnet igraca. Verovatno si proredio dolaske kad sam ja poceo :). Zato sam se setio jos jednog proa, kojeg nisam pomenuo gore - Atila. Bilo je dosta nasih u to vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 eh kad je to bilo, pre 10 godina:(...mislim da sam poslednji put igrao bw na bnetu pre nekih 5...lan druzenje je i u to vreme bilo tesko organizovati, al mozes da probas:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuReK_empty Posted May 10, 2015 Author Report Share Posted May 10, 2015 Ajde da se iskombinujemo veceras, barem nas dvojica. A gde si mislio da se nadjemo? Iccup? Poslao sam ti br. telefona u pm. Ako uspemo jednog dana i 2v2 da odigramo...zalicu pivom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Sad odgledah ovaj mec na youtube https://www.youtube.com/watch?v=CLSlqG9f4AQSto kaze Dule_smor pukla me nostalgija opasno. :-)Kad se setim samo liga, turnira, online meceva......Ova igra je najbolja ikad napravljena.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 otkad nisam gledao broodwar rep, suzu sam pustio :') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Dule, tebe se secam sa foruma, al nisam siguran da te se secam kao bnet igraca. Secas ga se kao pijandure heheheheheheh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Stvarno nostalgija iz vedra neba... Jel uopste postoji bnet za keca?Skidanje repova sa gosu.net... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 posle puno godina instalirao sam bw, sa planom da predjem kampanju iz pocetka :) nikad nisam bio nesto posebno dobar, al sam uzivao da cepam sa par solidnih domacih igraca, gledam repove i citam o strategiji anyway.. odem na teamliquid i imam sta da vidim, vec par dana bw ima 3-5x vise viewera i isto toliko streamova nego li sc2, pa jos i naidjem na teme gde vidim da se igra vraca iz mrtvih sa vracanjem nekih pro igraca i najava nekih velikih turniratako da kad predjem ove kampanje i malo se podsetim ako budete hteli neko druzenje (za pocetak moze i preko neta) racunajte na jednog nooba ;p Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Instalirao i odigrao par partija na bnet-u. Navukao i burazera opet. Ako je neko raspolozen za neku partiju na bnet-u, javite se ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts