[BMF]Psycho Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 pero, cuo sam da i u australiji mora da se polaze taj nostrifikacioni ispit za lekare, jedino valjda na novom zelandu ne mora, jel to tacno, pitaj tog drugara za info pls:) https://www.mcnz.org.nz/get-registered/registration-policy/vocational-scope-policy/overseas-trained-doctors/ Mora i ovde kroz proces, samo sto je verovatno sto put laksi nego u ameriku. A i da nostrifikujes, opet su cene ovde smesne na faksu u poredjenju sa US/EU. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 nista, odoh ja na nz, zajebi ovaj njemacki, fala tebra 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 ne ides ti nigde 2 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 peja ima pravi pristup, tako je mene demotivisao, i vidi me sad, idem na poso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 nista, odoh ja na nz, zajebi ovaj njemacki, fala tebra Samo ću ostaviti ovo ovdehttp://i.stuff.co.nz/national/health/9331572/One-in-10-Kiwis-now-alcoholic Ima pića, ima sve... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 ma bre, nikad lakše u USA, šta vam jehttp://www.vox.com/2015/6/23/8823349/immigration-system-broken Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 :( Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 ortak od ortakovog ortaka je jednom upoznao nekog lika koji ima brata od tetke koji zna nekog lika koji je uspeo da dobije američko državljanstvo, tako da ovaj tekst nije na mestu! 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts