uk1g Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Pozdrav, imam telekomov HG531 V1 Modem i danas sam pokusao da aktiviram wireless, donekle mi je i uspelo, uspeo sam da se konektujem preko telefona, medjutim, samo kada su ovakva podesavanja : Ako pokusam da stavim neki nacin zastite , bilo da je to -WEP -WPA-PSK -WPA2-PSK -WPA-PSK/WPA2/PSK ne mogu da se konektujem, telefon prijavljuje authentification eror. 1) Pokusao sam sa razlicitim siframa , nije do toga. 2) Pokusao sam sa razlicitim uredjajima (Tablet , Telefon i Lap-top) - nije do toga 3) WLAN lampica svetli na modemu. tl;dr : wifi radi sve dok nema sifre. Kad stavim sifru ne moze da se konektuje. Unapred zahvalan :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 (edited) Posalji mi SERIAL NUMBER I MAC adresu tvog modema pa cemo da resimo to! PS. a pre toga pokusaj da izmenis NAZIV (SSID) tvog WiFi-ja, stavis sifru na njega i nakacis se tada telefonom.... :) Edited March 28, 2015 by fatboy 1 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted March 29, 2015 Author Report Share Posted March 29, 2015 hvala fatboy , uspelo je sa menjanjem naziva... :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts