freej! Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Presao sam pre neki dan sa win 7 pro na win 8.1. Posle ovoga uocio sam da mi zvucnici u igrama i prilikom pustanje muzike periodicno pucketaju, tj. javlja se pucketanje zvuka. Sa Win 7 pro nisam imao taj problem pa sada gledam da ga resim :) Konfiguracija: i5 4460 msi geforce 750 ti 8 gb ram gigabyte p85-d3 (Integrisan zvuk.) Skinuo sam DPC Latency Checker i maksimalna latenicija koja se pojavlju je 1250, a uglavnom je oko 1050. Svi driveri su updatovani. Da li neko ima neki predlog ? Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 26, 2015 Author Report Share Posted January 26, 2015 (edited) Resio sam problem. Izvinjavam se na uznemiravanju. Mozete brisati topik. Stavio sam na najveci nivo zvuka. Studio 24 bit 192000hz. Edited January 26, 2015 by free! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts