SHMEKER Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Ne znam da li sam se bas najbolje izrazio u nazivu teme, ali u tagovima sam uneo to nesto oko cega se dvoumim, pa me zanima kakvo je vase misljenje i sta predlazete(takodje moze i neka igrica koje nije unesena u tagovima) naravno da bude mp : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoboYagee Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Don't starve - simpaticna, cartoon-ish, stim pank/lovekraftijanska survial igrica.Sajt igrice 1 Quote Always remember to pillage before you burn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Nemoj Rust još par meseci / godina  :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Ili ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Feno mojne si na kraj srca! Seti se samo koliko si bio usprican sa adrenalinom dok si bezao pun resursa od raznih tipova i to sve za citavih 1000 dinara :D Â @topic imas i Life is Feudal, novu survival igru u smestenu u "Dark Ages" Quote mrf... Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Gnevan sam, razumi me. :c  I to pocesto go sa kamenom u ruci, jer nisam stigao da pokupim nista drugo sa sopstvenog lesa koji je pao niz stepenice do nekoliko komada C4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Taman kad kupim masinu oni ce i da zavrse ovo ili ce H1Z1 da bude free2play ili taj Life is Feudal ce da bude igriv. Igracemo se mi, imam ja vere u to. :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 mislim da je 7 days to die najveci kvalitet trenutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 (edited) Ne znam da li sam se bas najbolje izrazio u nazivu teme, ali u tagovima sam uneo to nesto oko cega se dvoumim, pa me zanima kakvo je vase misljenje i sta predlazete(takodje moze i neka igrica koje nije unesena u tagovima) naravno da bude mp : )  Pazario sam daisy pre koju nedelju, prvi dan sam ga peglao oko 6 sati :)  igrica ima melee combat mehaniku slicnu chivalry medieval warefare-u, sve je nekako "tesko" za pogoditi ako ne stoji, ali sam uspeo toljagom da userem par ljudi, i lep je osecaj kada u trku bouncuje malj od njegovu glavu, i onda si nekako srecan sto si uspeo da uzmes neki gear :D  jos uvek nisam imao prilike da pucam konkretno iz automata na ljude, sem iz neke vazdusare i pumparice, tako da za gunfight ne mogu da kazem puno, ali vuce mi na Red Orchestru, E sad, zombiji nisu neka velika pretnja kada skontas kako ih izbegavas i sa cime je dobro da ih rokas, ali ces pustiti kaku kada cujes footstepse drugih igraca dok rovaris po kucama, pogotovu ako si se natrpao hranom i oruzjem, a nemas municije :)  Daisy je neka HC varijanta survajvala, glitchy engine je nekad pisasnje od smeha i pravi stvari jos tezim, i ume da parira goatsimulatoru, ali je igrivo, prilicno stabilno, i zanimljivo, pogotovu ako imas ekipu :) h1z1 ti je manje HC varijanta, ali ce ti biti f2p, tako da bolje pljuni pare na daisy, koji ce uskoro dobiti rebuild sa optimizacijama :)  Edited January 28, 2015 by majebeni-marko 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015  rebuild sa optimizacijama  Tako je i Rust dobio rebuild  Svake nedelje 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Placem. Sto od smeha sto od tuge :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 da, zaboravih, pitaj za launch komande ako se nakanis da kupis daisy, cisto da ne spalis graficku i ceo komp :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts