Demian Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 (edited) radi konacno, shop zatvoren a i nisam dobio 3 free packa :( Edited December 9, 2014 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Na EU serveru ekspanzija još uvek nije došla, samo je na NA serveru GvsG up, zato nemaš 3 packa. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 (edited) Dakle, koliko sam ja razumeo, muricunts su masovno kupovali pogresne boostere pa zbog toga blizz mora da povuce ljudstvo da bi ispravili njihove greske i zato nema gvg-a danas u eu? Edited December 9, 2014 by loshmee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 To je mislim reddit trol fora, ali su zaista ljudi masovno kupovali pogrešne bustere, ne u tolikoj meri da bi okupirali ceo Blizz staff, ali u dovaljnoj meri da stavim vest malo kasnije o tome i upozorim ljude da obrate pažnju koje packove uzimaju :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 It’ll be at least a few more hours before Goblins vs Gnomes is live in Europe. We’ll be sure to keep you posted! #GvG pre 50 minuta na twitteru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Jebote gledam kako se vrte ovi zupčanici po Amazovim busterima i balavim koliko mi se otvaraju GvsG paketi sad :D Odlična je animacija za novo otvaranje boostera, baš sam se pitao kako će da izgleda kad sam video kako izgleda pack. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Trump i Amaz igraju šou meč upravo 5vs5 GvsG decka. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 (edited) Izašlo, ima karte, ima 3 fraj peka, ima ženske, ima sve :) Ako uspete da upadnete, that is, meni je iz 5-6 puta uspelo. Kul muzikica u shopu kad se odaberu gng karte I.... izbacio me opet :(( Edited December 9, 2014 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Evropa je live konačno, svi otvaraju neke legendarne osim mene :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Naravno ni ja nisam dobio nista korisno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Velen's chosen... i nista vise... let the grind commence :| Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Sneed's Old Shreder :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Koliko je lud ovaj Mogor the Ogre, oduševila me karta čim sam je video, a sve me više oduševljava kad je vidim na delu :D Sorry :D Onaj poslednja dva kruga ruski rulet za koji je Ragnaros malo dete :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Lol, ali ovaj Fel Reaver, what's the point? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 (edited) *edit* ja otvorio 20-ak packova, dobio samo 2 epica, piloted sky golem i demonheart mislio sam da igram samo arene, ali cim sam seo odmah sam pokupovao packove za sav gold shto sam imao :) Edited December 10, 2014 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Lol, ali ovaj Fel Reaver, what's the point? Poenta je da je 8/8 za 5 mana kristala. Meni je lično preglupa karta, zato što ja volim svoje karte u decku, ali Fel Reaver ide u aggro deckove, gde te boli uvo ako diskarduješ pola špila jer ako protivnik nema odgovor na Fel Reavera to je to. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 (edited) a i uvek mozesh da ga silencujesh Edited December 10, 2014 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 znam da 8 visi u vazduhu stalno, naročito ako ga sajlensuje, ali da toliko gubiš karata, i još ako upadneš u fatig... Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Ne primas fatigue dmg od Fel Reavera, to je, eto, dobra strana. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Ovaj Day9 je teška budala :D Deck sa moltenima i Echo of Medivh je potpuno legit i za ozbiljne deckove, moraću da isprobam malo kombo ovih dana. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 kul :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts