Jump to content

Pasqer Moda

Crno-Sunce

Recommended Posts

Moja majka je otisla u penziju pre manje od mesec dana. Vec joj je sve to dosadilo i sad se bacila u biznis pravljenja odece za pse. (i za macke i papagaje i reptile i zlatne ribice, ako vi hocete da obucete ljubimca ko smo mi da sudimo). I kao svaki dobar sin ja moram da je podrzim i pomognem tako da... Lajkujte stranicu, sirite dalje i ukoliko vasoj pudlici, sijamskoj macki ili kameleonu treba svecano odelo za neku specijalnu priliku, ili novi zimski outfit, ili da pomognete vasem ljubimcu da uz uniformu francuske sobarice konacno osvoji tu dzukelu koja je ignorise, kontaktirajte nas i narucite. Takodje sa Pasqer odecom za pse ne moze da se dogodi blam da setate vaseg ljubimca i da on sretne rivalskog maltizera identicno obucenog jer su ovo sve unikati!

https://www.facebook.com/pasqermoda

1662298_645788455540454_3734444429979822

7112_645802032205763_4662389126965103770

10704009_645765165542783_100670470796966

Edited by JoeKerr
  • Upvote (+1) 3
  • Downvote (-1) 1

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

:c :D

btw imam zamerku na kolekciju, ovo su sve svecana odela za izlazak

treba nam i neka casual odeca, trenerke i slicno, za svaki dan

mhm

Pa posto svi nasi konkurenti furaju casual autfite , trenerke i sl, mi smo hteli od samog pocetka da se izdvojimo sa malo fensijom vecernjom kolekcijom.

Naravno slede i casual kolekcija, teksas kolekcija, punk/rock kolekcija i mnoge druge.

Ovde nema konfekcijskih brojeva, sve je rucno siveno, moze i za vaseg kucnog ljubimca slona ili zirafu ukoliko to zelite. :D

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Create New...