lancemi3d Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Ljudi treba mi pomoc od nekoga ko koristi Skrill. Skoro sam odradio jednodnevni posao preko neta i dobio sam 17.50$. Taj covek mi je poslao novac na skrill akaunt koji sam napravio. I tamo mi pise sad da sam primio taj novac. E sad, mene zanima, kako da podignem taj novac, i da li je moguce da trosim ovaj novac? Pitam jer me zanima da li moram da povezem sad ovaj skrill sa nekim deviznim racunom pre nego sto radim bilo sta, ili kako to uopste funkcionise? Takodje ako neko ima informacjiu preko kojih sajtova mogu da kupim igre, tipa g2a.com, koristeci Skrill. Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 najbolje ti je da izvadis skrill karticu, kosta 10e, sa bankomata dnevno mozes da skidas do 250e, i valjda 1500e nedeljno, i naplacuju fiksnu proviziju 1.5e, dok za placanje u maxiju ili bilo kojim radnjama nema provizjie :) skidao sam i direktno na devizni racun, ali na kreditnu karticu ili tako nesto nisam prebacivao novac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 Da, igrom slucaja caletov kolega s posla koristi skrill pa mi je sve objasnio. Uspeo sam da nadjem sajtove gde mogu da kupujem bez kartice, ali da, ta kartica je 10e i izvucicu je uskoro cim budem imao malo vise novca na istoj. Hvala u svakom slucaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 +1 za master karticu njihovu Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts