i_eat_gnomes Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Naime,otvorio sam jedan chest,imao sam visak para na wallet-u i dobio sam stat track noz(Boreal forest). Ima li iko ideju gde i kome mogu da prodam noz? i da li je neko zainteresovan da kupi noz? :) Hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjOXZ Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 (edited) Pretvoris noz u kljuceve i imas likove koji kupuju , al niko ti nece kupiti za istu cenu kao sto je ingame , npr moj ortak je prodavao 150 din po kljucu...naravno mozes i da nadjes nekog ko hoce da kupi noz bez da pretvaras u kljuceve , al' ova solucija sto sam ti prvo napisao je dosta laksa i jednostavnija za pronalazenje kupca ... Edited September 9, 2014 by DjOXZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_eat_gnomes Posted September 9, 2014 Author Report Share Posted September 9, 2014 Da,da. Tako nesto sam i mislio,da pretvorim u kljuceve i da prodam :) Posto je teska varijanta da cu naci nekoga ko ce platit za noz parama. :) Cs go uglavnom igraju mladi ljudi koji i nisu nesto prepuni novca tako da cu verovatnoda pretvorim u kljuceve pa da prodam kljuceve :) u svakom slucaju,hvala sto si odvojio vreme da mi odgovoris :) pozz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Ја се сећам да је Кингор нудио миша (Сенсеија ја мсм) за нож :D Можеш на CSGOLounge-u да поставиш и да у замену тражиш уплату преко скрила нпр Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Nemoj da stavljaš na CSGOLounge , zato što će ti uvek tražiti da prvi šalješ item , a onda ode item u propast. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zxenox Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Uvek mozes da se ukenjas i da ti se proda na storeu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Koji noz i koji kvalitet ? Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Koji noz i koji kvalitet ? Ovo je dosta vazno da napomenes. Takodje znam da postoji neki fazon da, iako npr i ti i jedan drugi lik imate isti noz iste kondicije, da su kod njega sare na nozu malo drugacije, pa se i to isto vrednuje. Ja sam uspeo da nEgru prodam noz za 27k dinara kod nekog klinca iz kraja. Uglavnom se klinci koji imaju kesa viska cimaju za takve stvari. Dajem ti primer ako se ne varam negrov noz je bio Slaughter MW bayonet, ali je imao neki poseban pattern i valjda neki polu dijamant, nisam siguran. Stvarno se ne razumem u te gluposti toliko. Takodje napisi mi cenu u rsd za koju bi prodao, pa cu da se raspitam kod nekih klinaca sto igraju igricu u lanu kod mene. I verovatno glavno, nikada nemoj da ides prvi, sem ako ne radite razmenu IRL u nekoj igraonici, pa mozes da vidis kes. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 milance prodajem o.O 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_eat_gnomes Posted September 11, 2014 Author Report Share Posted September 11, 2014 Ovako,noz je stat track boreal forest. Field tested ali nema nikakvih znakova propadanja :) Na store-u je blizu 100 eura ali sam apsolutno svestan da mogu da izvucem oko 60 % vrednosti noza sto znaci oko 60 jura. sto bi se reklo,samo da ga maknem,posto zakoljem jednog coveka na xxx rundi pa mi je apsolutno nepotreban :) evo i screen shotova ko je zainteresovan :) http://steamcommunity.com/id/I_eat_gnomes/screenshots/?appid=730 Inace,zaboravio sam da kazem,flip knife je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 za flip knife,ako hoces da dobijes realne pare,neces izvuci ni 4000 din :-) makar kod nas.. Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_eat_gnomes Posted September 11, 2014 Author Report Share Posted September 11, 2014 ne znam ,videcu sta i kako,nema veze sto je flip knife,statrack je cudo. Videcemo,u svakom slucaju hvala na pomoci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 dam ti ja 2 soma i platim ti pivo Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 3 soma i 2 piva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 3 soma i 2 piva mak se jadan :D Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_eat_gnomes Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 ovaj sa 2 piva mi se svidja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 ja sam inspektor za nozeve mozes mi poslati noz na http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=83665379&token=Q8NCrUYo da ga procenim 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 (edited) ja sam inspektor za nozeve mozes mi poslati noz na http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=83665379&token=Q8NCrUYo da ga procenim Edited September 12, 2014 by shoosh 2 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts