RUN.atheistP Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Pozdrav svima,planiramo ja i jos neki drugari da napravimo TFT turnir uz pomoc nekih sponzora pa sam hteo da vas pitam koliko bi vas htelo da igra? Prijava bi kostala u fazonu od 500-1000 dinara,turnir bi se odrzao u KGB u Beogradu. Takodje planiramo da napravimo stream sa komentatorom da ljudi iz Evrope i sveta mogu da prate ovaj event. U odnosu na koliko se ljudi bude prijavilo za turnir odlucicemo da li da napravimo ''invitation only'' ili open. Pavle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 ja imbacule i jos jedan misterija drugar bi dosli da igramo 100% 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool_no2 Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Dosao bih naravno zbog podrske i druzenja i koje partije u lanu, sa danasnjim a naravno i nekadasnjim dobrim igracima :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Dosao bih naravno zbog podrske i druzenja i koje partije u lanu, sa danasnjim a naravno i nekadasnjim dobrim igracima :) Morash da reprezentujesh Zrenjanin, ti si jedini ostao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool_no2 Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Morash da reprezentujesh Zrenjanin, ti si jedini ostao :D Naravno kad sam vas sve izlupao. Najjaci ostaju. Ho ho ho Nindza_zr lol ne mogu da verujem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted August 17, 2014 Author Report Share Posted August 17, 2014 eto,skupljamo se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djeka Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Bice havarija :D :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Texowsky Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 hmm, ovako...posto sam ja deda u KGB-u, igram dole fazon od 2006. godine, mogao bih medijski da propratim taj turnir, naravno u svojstvu rur izvestaca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk^ Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Odlicna ideja ! :D Dolazimo ja i moj burazer Qlimax sigurno ^^ , Padasha i Acu mogu da pitam, kontam i oni bi vrlo rado dosli makar na druzenje :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Nista bez elfova <3 :) Bice do jaja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 a mene najvise zanima da li je invitation ili open da znam dal da se radujemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool_no2 Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 (edited) Po meni bolje open, a sto se tice tih boljih igraca naravno da bi svi bili posebno pozvani. Jer bitno je druzenje, a dobro znamo ko je u mogucnosti da osvoji turnir ovakvog tipa kad nas u Srbiji. Nema tu bas mnogo dobrih igraca,ostala je nekolicina. Svi znamo da je Rudan momentalno u vrhu evropske scene i malo ko bi mogao vs njega. Padash ne igra, ali mogao bi da se iscima za ovo i sve da vas isavija. Neksy je batalio i presao na sc2 a mogao bi i on . Atheistp i AJK imaju sanse mladi sisavci. <3 Ima tu jos solidnih pojedinaca koji bi doprineli, ako nista drugo, da partije budu extra zanimljive. Ja bih dosao sa Ghostom da se nasikamo piva jer sa mikrom i nisam bas, ali uplaticu ucesce naravno. Voleo bih da vidim tu i neke stare dinosauruse tipa Vladica Rista Miza sta ja znam... I da posebna grupa bude za njih kako bi neko od oldskulera obezbedio polufinale etc. :) Edited August 18, 2014 by cool_no2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Videcu ja da iscimam Vladicu da dodjemo zajedno :D Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool_no2 Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Videcu ja da iscimam Vladicu da dodjemo zajedno :D U tom slucaju donosim viski, necu pivo. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Iscimacu se i ja iako nemam wc3 na kompu :P Btw, koji je neksiju nick u sc2? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Javilo se dosta ljudi tako da ce da bude open :) Svi treba da dobiju sansu a i druzenje je najbitnije :) <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djeka Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Aca dolazi sigurno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Mnogo oces @Nooblicenko :) To su sve likovi svetskog kalibra od kojih smo svi mi ucili,oni da ne cepaju deceniju mogu da nas odvale :) to su legende bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 ako buude alkoholisanja, dolazim i ja :D da igram pijem sta vec :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool_no2 Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Hocemo neke konkretnije informacije molim. Tacan datum. Mape. Pravila. Nagrade. Da bi ljudi mogli da isplaniraju i organizuju se,posto ce ih biti dosta koji nisu iz Beograda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted August 19, 2014 Author Report Share Posted August 19, 2014 Bice uskoro sve,vec danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Meni zasvisi od datuma, rado bi došao da se flešbekujem deset godina unazad :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Takodje, podrzavam ideju 100% i verovatno bi i ja naleteo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted August 19, 2014 Author Report Share Posted August 19, 2014 Turnir ce ipak biti organizovan sredinom septembra zbog mnogih ljudi koji nisu u mogucnosti da dodju na turnir pre tog datuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liger Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 (edited) Sombor dolazi, ja sigurno a drugar najverovatnije Edited August 20, 2014 by Samuilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts