TrainingDay Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Da li postoji neki nas HS tim ili mozda ljudi koji su zainteresovani da pokusamo da napravimo nesto? Nisam toliko pratio timsku scenu al vidim da ima ekipnih turnira i liga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Ideja ti jeste dobra posto koliko sam video i pratio ima ovde dosta dobrih igraca koji su vise puta ulazili u legende. Ali na zalost ne znam dal ce se to ikada sprovesti u delo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Pa dosao sam na ideju jer sam se iskreno smorio "sam" u igrici i mislim da bi uz tim ja sam dosta napredovao. Ozbiljno sam pristupio igrici ( kao i svakoj do sada ) i evo u drugoj sezoni usao u svoj prvi legend i mislim da bi dosta koristio timu kao i on meni. Tako da u slucaju da nema timova koji trenutno traze igrace mozemo probati da se skupimo ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts