prota_ Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 da ne otvaram nov topik, hajdžekovaću ovaj. morao sam da vratim stare drajvere na hd7770, pa me zanima kako sprečim da se ne apdejtuje opet na najnovije. isključim autoupdate win-a? oću propustiti nešto tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 sta te muci protice, sta ce ti stari drajveri zasto ne skines catalyst drajvere, ne znam kako komp moze sam da ti apdejtuje drajvere ako ti neces :D ako iskljucis autoupdate propustices sve buduce apdejtove ::::: http://www.oldapps.com/ati.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 meni nije nikad apdejtovao drajvere za grafiku (isto Radeon) automatski, već sam uvek morao da koristim AMD Detection Tool ili kako se već zove (pošto ni Catalyist nije hteo da apdejtuje). Tako da mislim da Win ti neće sam apdejtovati, a Catalyst ima ako se ne varam da isključiš auto apdejt. Pa ono, čekiraj koja je sada verzija drajvera aktuelna i proveri za par meseci noviju verziju dal ti deluje privlačno :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 (edited) pa onda sam ih sam apdejtovao a ne sećam se. reki, morao sam da vraćam stare jer su mi novi upropastili grafičku. :D mislim da je već viđen ovde taj problem, komp frizuje i gasi se kad uzmem da igram nešto, užasno se pregreva i tako to. ako se neapdejtuje automatski, onda je sve u redu. grasijas mućaćos. Edited July 13, 2014 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts