alfa Posted January 2, 2015 Author Report Share Posted January 2, 2015 Au koji fejl za Džerarda... možda i veći nego za Frenka :Devo Murinjovog intervjuahttps://www.youtube.com/watch?v=GzgqWb1pesU 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Ode Stiven, pa ja sam mislio da to rade samo mali klubovi : ))) 2 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 nisam ispratio poslednje kolo, gledao samo tot che. kakvo kolo :O svaka utakmica je omgwow Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 ajde nek mi neko objasni prelazak pardew-a u kristal palace, koji k? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 neslaganje sa bordom kluba,on je tamo vec 4 godine i imao je ugovor na jos nekoliko godina,cak je njuka dobila i neku odstetu od par miliona,prodavali su mu igrace koje je on hteo da zadrzi,da ide s konja na magarca,to stoji ali mozda i izbori opstanak sa palasom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 da se ne lazemo, on je tipicna britanska seljacina. dobio je ugovor na 6 godina, znam da smo se svi smejali. K.Palace ce morati da plati 2.5 miliona njukaslu za njega. moze se reci da je vise kupovao sta je hteo, nego da je bord prodavao njegove igrace Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 taj rad, koje to njegove igrače su prodali? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Debushija :DDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 I Kabaja? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 zajebavate se ili? jedva su docekali da pobegnu iz njukasla, kad su culi za interesovanje psg-a odnosno arsenala. IN OTHER UNIVERSEhttp://www.mirror.co.uk/sport/football/news/david-moyes-beats-barcelona-twitter-4920584 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=sy9hJBkm5xs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 (edited) Edited January 5, 2015 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 nema sta da se smiri, to je to, od leta messi u celziju jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/arsenal-keeper-wojciech-szczesny-slapped-4924564 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 pkako drugacije, samo lobe i nista drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Steven Gerrard: Liverpool captain would have signed summer deal Steven Gerrard says he would not be leaving Liverpool if the club had offered him a contract last summer. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 <3 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Stivi Dži je zaista nebitan u ovoj ekipi Liverpula i na ovoj poziciji...to je jednostavno činjenica nažalost... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 ja se potpuno slažem sa Grujom, protiv Lestera iako je dao dva penala je ubedljivo bio najgori na terenu. A kad njega nema, kao protiv Svonsija, ekipa igra mnogo brže, i ne duva promaja na sredini. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 https://vine.co/v/OpvtQHxLYVe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Kramaric u Lesteru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 da ali mogao je realno u neki ambiciozniji klub.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 mogao je kod murinja i da zaigra nikad :D,valjda je u opticaju bila iskljucivo pozajmica u vitese,zato je odabrao lester Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 smrdi na promasaj lestera, nadam se da gresim. ovo je tipican neiskusni napadac koji dolazi za 10 milki i nece uraditi nista. do sada smo navikli da takvi dolaze iz J.Amerike :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Kramarić je odličan igrač, samo je pitanje koliko će se snaći u PL, i to baš u timu kome gori pod nogama, gde je pritisak na njemu da odmah krene da sipa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts