Litt Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 da li je bre ovaj priest realan...em svi koji ga igraju smaraju i trose svo vreme za potez i urnisu mi svaku jebenu kartu koju bacim. Jbt koliko je frustrirajuce. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 +1 Mrzim protiv prista da igram. Bas skoro se desilo da imam daily quest "deal 100 damage to heroes" i igrao prvu protiv prista, izgubio sam partiju i dealovao sam 59dmg-a heroju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Ovi azijati ispuste lethal jednom po partiji :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Bas su losi ovi azijati u odnosu na eu/na. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubeni Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Bas sam danas igrao sa Priestom, razbuco me samo tako, najvise mrzim onu kartu kad duplira helte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bane BrE Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 zato ovčica i mage očas posla ga izlupaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubeni Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Ih ako cemo tako, Shaman moze Hex, Rogue moze da ga vrati u ruke, a Warrior moze da pojede govno ako ne izvuce Arcanite Reaper sa Heroic Strike ili jos ono trece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 ja igram raspalog druida i mogu samo da kukam :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Aaaaa svi možete silence? Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubeni Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Aaaaa svi možete silence? Pffffffffffffftttt... Nisam se setio toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 da li je bre ovaj priest realan...em svi koji ga igraju smaraju i trose svo vreme za potez i urnisu mi svaku jebenu kartu koju bacim. Jbt koliko je frustrirajuce. jetije i druid of the claw ne može da ti kantrira ili ako imaš drejkove :) Koristi kotg-a za sajlens na bafovana govna :) posle kad spustiš kog jetija ili drejka obično imaš za shotgun sa force of nature + roar :) stoji da je priest govnjiv, ali realno drood ume da bude još govnjiviji :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Drood je najstabilnija klasa u igri trenutno, bilo koja verzija - watcher, ramp, midrange, token... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 zeroxe, reko ti čabke da si buljaš :D:D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 Jesam, igram malo jace od mesec dana :D ali valjda i mi nubsteri imamo pravo da kukamo? :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 uh, pa imaš ti da guliš još dosta, dok ne dobiješ neke malo više upotrebljive karte :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Gledaj to sa vedrije strane - Marko ima karte ali je i dalje lolnub ! :P Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 između ostalog :D:DD::D ali sam nagrindao dobrih soma golda pošto više ne igram arenu toliko često :D:DD: Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 I sad kupis lepo skil ko ja! :D Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeekqing Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 well ,it is a good post ,i am sue you are a talent ______________________________ we like Fifa 15 coins without reason Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 And you are brainless monkey or what? Nabijas postove nebitnim komentarima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabruscg Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Priest deck mi je jedan onajmanje omiljenih deckova i najslabijih po meni ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts