Kole Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 znaci na zimu ;o) posle skoro nedelju dana farma sinoc (tj jutros rano) zahvaljujuci Sheku, ulovim konacno prokleti sydryu bone za luk da craftujem....i onda sam nabacio 2 para-nivoa jureci beli doubleshot (ofc nisam ga nasao)...rng moj veciti neprijatelj! nego...sto svi jure riftove? jel u njma vise padaju dobre stvari ili cisto zato sto je ides-rokas-snimas akcija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Veci je drop legendary itema, i u T1+ riftovima ispadaju set itemi koji ne ispadaju nigde drugde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 koliko ja znam, svi setovi ispadaju u svim gejm modovima, ne samo riftu. Naravno t1+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Чек, чек. Зар није довољно да се игра Т1 да се добију ти сетови који падају само на Торменту? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 kao da je matematika za ETF toliko ste ubili.... http://www.diablofans.com/ sve pise 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 znaci na zimu ;o) posle skoro nedelju dana farma sinoc (tj jutros rano) zahvaljujuci Sheku, ulovim konacno prokleti sydryu bone za luk da craftujem....i onda sam nabacio 2 para-nivoa jureci beli doubleshot (ofc nisam ga nasao)...rng moj veciti neprijatelj! nego...sto svi jure riftove? jel u njma vise padaju dobre stvari ili cisto zato sto je ides-rokas-snimas akcija? Mislim da ja imam dva ili tri doubleshota :D meni obicno padaju ti beli itemi koji se teze nalaze, ali oni zeleni i narandzasti tesko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Jos 2-3posta do lvla 2 :D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Zanimljivo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts