St3f4NS Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 (edited) GAMING CHALLENGE! NAJVECI LEAGUE OF LEGENDS TURNIR NA BALKANU DO SADA! WWW.GAMINGCHALLENGE.LOL-SERBIA.NETDATUM I VREME: - 23. i 24. Maj od 9:00h. Turnir se igra dva dana. LOKACIJA: - DELTA CITY - Beograd -> MAPA UCESCE - 5000 dinara po ekipi. - Uputstvo kako se prijaviti mozete naci OVDE! SERVER - EU Nordic & East NAGRADE 1. 100.000 Dinara + Gaming oprema + RP 2. 50.000 Dinara + Gaming oprema + RP 3. Gaming oprema + RP 4. RP BROJ KOMPJUTERA - 30 - Igrace se tri matcha od jednom. SISTEM TAKMICENJA - Grupna faza - 4 grupe po 5 teama , dva najbolja prolaze dalje. - Nakon toga bracket single elimination do finala. - Finale Bo3 MAXIMALAN BROJ TEAMOVA - 20 PODRZITE GAMING U SRBIJI! DODJITE DA SE DRUZIMO I TAKMICIMO. http://forum.lol-serbia.net/index.php?%2Fforum%2F73-gaming-challenge-2014-delta-city%2F Edited April 10, 2014 by St3f4NS 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 prestao da citam kod "EU Nordic & East" 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
St3f4NS Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 (edited) prestao da citam kod "EU Nordic & East" Onda si propustio najbolji deo - nagrade :P Na zalost, mora tako :/ 80% igraca je tamo. Edited April 10, 2014 by St3f4NS 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 pa svejedno, zar vi ne treba da ste u mogucnosti da obezbedite eune akaunte za one koji si na euw? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St3f4NS Posted April 13, 2014 Author Report Share Posted April 13, 2014 pa svejedno, zar vi ne treba da ste u mogucnosti da obezbedite eune akaunte za one koji si na euw? Nemoguce je obezbediti accounte. Jako je neprofesionalno da neko igra na tudjem accountu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 ne znam, to je mrtvi lan, ko da neko moze da zakine akaunt.. mislim moze, ali postoji preventiva, nek se vlasnik akaunta loguje uvek sam a igrac nek igra.. kad su bili kanteri u lanu, i kad ljudi nisu imali sopstvene kantere na steamu, masa je igrala na tudjim i problema nije bilo nikad.. bar koliko ja znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St3f4NS Posted April 13, 2014 Author Report Share Posted April 13, 2014 ne znam, to je mrtvi lan, ko da neko moze da zakine akaunt.. mislim moze, ali postoji preventiva, nek se vlasnik akaunta loguje uvek sam a igrac nek igra.. kad su bili kanteri u lanu, i kad ljudi nisu imali sopstvene kantere na steamu, masa je igrala na tudjim i problema nije bilo nikad.. bar koliko ja znam :) Kanter radi na sasvim drugacijem sistemu. Ovde moras da imas champione i rune. I ako se desi da vlasnik accounta i igrac koji igra na tom accountu ne igraju isti role sasvim je verovatno da nece imati champione i rune. Samo jos komplikacija vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 kakav bre drugaciji sistem? ako se turnir igra preko steama moras ili dimas kanter na steamu ili da zajmis to oko runa i heroja se lako resi. ako igras adca zajmis akaunt od lika koji igra adca. nije toliko komplikovano, zar ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 kakav bre drugaciji sistem? ako se turnir igra preko steama moras ili dimas kanter na steamu ili da zajmis to oko runa i heroja se lako resi. ako igras adca zajmis akaunt od lika koji igra adca. nije toliko komplikovano, zar ne Sad se ubacujem, ali moram posle ove duze diskusije! Slazem se da neke stvari koje si rekao, ali stefan je ipak u pravu jer ne moze covek da razmislja da li taj neki igrac ima alternativu odnosno drugi akaunt koji ce pozajmiti od druga ili slicno, uostalom ni da li bi neko dao svoj acc da se igra, i opet cak i da taj neko drugi ima adc rune i adc heroje, mozda ih nema sve, i opet svako voli nesto malo drugacije u adc runama, nisu svima iste a to mozes da vidis i na lolnexus-u pre pocetka svakog game-a, nebitno koja divizija bila... Drugo je kad lol pravi svoj zvanicni turnir pa mogu da imaju na raspolaganju i akaunt koji ce napraviti i heroje koje ce ubaciti u njega, a i to se desavalo dosta ranije kad su lol turniri tek pocinjali da se organizuju, sada svi imaju sve, i lepo su rasporedjeni po regionima tako da tu se neka prica i zavrsava, jednostavno izvodljivo je ali time bi se unakazio kvalitet turnira jer sa svojim akauntom ti znas sta mozes, dok mozda drugi nebi mogli da imaju iste uslove... Svaka cast za price pool i srecno svima, nadam se dobroj organizaciji! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 nisi kompetentan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Reci im rogi 1 Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 te jebem usta subo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Da mene neko pita ja bih vas posle ovakvih gluposti koje pisete banovao. 1 1 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornrow Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Ne znam kako je u BG ali u Banja Luci bolje PC igraone imaju svoje LoL akaunte pa kad nekom na turniru zatreba lako je pronaci odgovarajuci akaunt od mnostva akaunta. U kakvoj se to igraoni odrzava turnir ako ona nema barem nekoliko svojih akaunta? :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 kontam da nije toliko velik problem u igraonici konkretno, vec u samoj organizaciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts