Cartman_ Posted May 21, 2014 Author Report Share Posted May 21, 2014 12 ekipa je tu, veceras pravim novi topic sa grupama,satnicama,itd,itd... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 21, 2014 Author Report Share Posted May 21, 2014 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234934593 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKEE Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Jel ce da bude stream? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uroshnish Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Sredite neki stream :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 http://www.dailymotion.com/video/x1bvgt9_gamepubtv_videogames evo ga stream ali je od gamepub ne znam da li ce samo gamepub strimovati ili i ostale meceve/ekipe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakky Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 srecno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 srecno Turnir je zavrsen. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post bagerseN Posted May 31, 2014 Popular Post Report Share Posted May 31, 2014 POSTO JE BAGER CIGAN NEKA MI ORGANIZACIJA OBJASNI OVO I I ODGOVOR DA SU NAGRADE ZA 3 MESTO PODLOGE 1:00 PM - MASiNA * CM Storm: yo did u get any prize at tournament 1:02 PM - rumlzieNiNjA[/]: hey 1:02 PM - rumlzieNiNjA[/]: just headphones 1:03 PM - MASiNA * CM Storm: what headphones 1:03 PM - MASiNA * CM Storm: ? 1:02 PM - rumlzieNiNjA[/]: cm storm 1:03 PM - MASiNA * CM Storm: pitch? 1:03 PM - rumlzieNiNjA[/]: ceres 400 1:03 PM - rumlzieNiNjA[/]: or smth like that 1:04 PM - MASiNA * CM Storm: aha tnx mate 1:04 PM - MASiNA * CM Storm: because they told us 1:04 PM - MASiNA * CM Storm: u didnt get anything and gave us 1:04 PM - MASiNA * CM Storm: pads for 3rd place 1:04 PM - MASiNA * CM Storm: ...inace to je igrac madjarske ekipe Volgare RML 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 PRAVDA ZA E-FRAG 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 bolje je pitanje sto pises ovde po ruru i to velikim slovima kao da imas 10 godina , pozovi saleta telefonom i dejana i pitaj gde je nastala zabuna... 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Pa deki mi je rekao za nagrade da pitam saleta, pitao sam Saleta na turniru za nagrade za 3 mesto posto su madjari otisli, rekao mi je da su pomerene nagrade, da je za 3 mesto nagrada 5 podloga, a hvala bogu nemam 10 godina, a ovako neka svi vide sta se pise nema lazi nema prevare 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale.kgb Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Hvala Svima sto ste ucestvovali i moram da se u startu izvinem ispred cele organizacije zarad vremena do koje se igrao sma turnir. Puno hvala igracima iNation-a i HSBG-a koji su ostali do kraja i bez problema odigrali taj finalni susret u KGB e-sports igraonici. Kao i razumevanje igraca iNation-a oko isplata nagradnog fonda o kojem nisu bili obavesteni od strane naseg admina.Takodje hvala svima na strpljenju i razumevanju tokom celog turnira. Kad smo kod zahvalnica, ne mogu da ne spomenem Prijatelje iz E-frag organizacije :) Dakle, mnogo zahvalnica malo kritika sa moje strane. A sada hajmo na vasu stranu. Bogdane, zaista posle toliko godina prijateljstva, mogao si me okrenuti na telefon i pitaiti sta Ti nije bilo jasno. Situacija je bila sledeca. S'obzirom da je turnir otisao u kasne sate, madjarska ekipa je morala da krene kuci, odluceno je da se nagrade za 3 mesto podele, tacnije da se trece mesto podeli, jer nije bilo novcanog dela u njemu. Male nesuglasice su bile u distribuciji nagrada, ali krajnja slika je da, je Bogdan Masina izjavio "Super ne trebaju mi slusalice, bolje sto smo dobili podloge, bas mi trebaju, Ovi iz CM-a nikako da nam daju podloge" Malo propust u organizaciji je bilo sto su slusalice Ceres zamenjene sa Pich, pa su Madjari dobili te slusalice. No opet, ako zaista misli bilo koja ekipa da je ostecena, moze slobodno meni na mail sale@kgb-hq.com ili svakog dana u prostorijama KGB-a da se pozali i nadam se da cemo naici na obostrano razumevanje. Hvala vam puno. 4 4 Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post bagerseN Posted June 2, 2014 Popular Post Report Share Posted June 2, 2014 Iskreno posto smo mi "gejmeri" najgora sorta ljudi i uvek nam nesto smeta, uvek smo nezadovoljni rekoh da napisem ovde na ruru, posto se ovde ti isti gejmeri vecito prozivaju da su ovakvi i onakvi od strane nekih ljudi... Elem, posto je madjarska ekipa MORALA DA IDE KUCI, vi ste odlucili da ekipi koja mora da ide sa turnira koji jos uvek traje i bez dogovora sa drugom ekipom u polufinalu da pored 5 podloga i 5 slusalica date Madjarima slusalice koji su MORALI DA IDU, pa dobro jer sam ja u igrao turnir u Budimpesti u Tescu pa da se Madjarima izlazi u susret, a sa nama da se ne progovori nijedna rec kao da smo mutavi?? Znaci Sale nemoj molim te da mi izvrces reci, znaci dosao sam do tebe posle meca da vidim sta i kako, posto je pisalo nagrada za 3 mesto pitch slusalice. Dosao sam do tebe TADA SU MADJARI VEC OTISLI KUCI i pitao te za pitch slusalice i ti si rekao da su nagarde pomerene i da su pitch za 2. mesto a podloge za 3., madjare nisi ni spomenuo!!!!!, a hvala bogu imam malo mozga pa mi je palo na pamet sto bi se madjari tek tako pokupili i otisli kad su vec tu ceo dan pa sam ih pitao sta su dobili i naravno nisam pogresio... Istina je da sam rekao da mi treba podloga, da Cooler Master ima nekih problema sa dobavljacima ali kako si ti ovo karakirao ispada kao da sam skakao od srece za podlogom... Uostalom zvacu sutra Cooler Master posto oni izgleda jedini odrzavaju obecanja i drze svoju rec pa cu sa njima videti ko je kriv za ovaj "propust" posto su sve to njihove nagrade Bager CIgan 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale.kgb Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) Bravo decko. Ti si u pravu.No opet, ako zaista misli bilo koja ekipa da je ostecena, moze slobodno meni na mail sale@kgb-hq.com ili svakog dana u prostorijama KGB-a da se pozali i nadam se da cemo naici na obostrano razumevanje. Edited June 3, 2014 by Sale.kgb 3 Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts