FATA Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 verovatno se neko bavi/o, zna nekoga ili je pak cuo pa me zanima sta mi sve treba od dozvola i koliko je to velika investicija? tavan je ~42kvm i radio bih sve ispocetka, znaci nove grede, stubovi, crepovi, izolacija i sl. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 moj komsija je odradio, ali je lik went full playboy mansion, znaci utego je svoju nemacku penzijicu i za 17 soma napravio 80kvm bolestine (mozda je malo manja kvadratura). Ogromno kupatilo, kuhinja, mogu tacno da se raspitam pa cu da ti javim... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts