Jump to content

Fan control

m1Los

Recommended Posts

Danas sam kupio CM Evo 212 koji radi super i uz to sam uzeo F12 Arctic jedan ventilator pa sam zamolio ljude u emmi-u da mi stave nazad da izvlaci vazduh F12 a radimax koji sam kupio uz racunar da izvlaci vazduh na gore. Ali imam problem posto mi taj FAN ne radi. E sada probao sam preko SpeedFan programa i Easy Tune 6 da pokusam da nekako pokrenem taj ventilator ali mi ne polazi za rukom. Zna neko mozda kako da prepoznam koji je Fan u pitanju.

Imam CM Elite 430 Black  kuciste sa ugradjenim napred plavi led 120mm vent, i na to ova 2 koja sam nabrojao + cpu cooler CM evo 212.

Uz to je sada poceo i racunar tako da mi se gasi na radnom tj. restartuje. Nije do virusa posto redovno cistim komp sa AVG-om i koristim CCcleaner za ta junk sranja. Nije u pitanju prasina na racunaru niti zbog toga sto se pregreva. Ne znam u cemu je fora....

www.senseyeesports.com

Vidi ga da. Namestio sam ventilator. Ali i dalje imam problema sa kompom, tako mi se random restartuje ili cim krenem neku igricu da igram pocne da mi se gasi komp...nije mi jasno do cega je. Pa radim re-install windowsa. Ako mi se nastavi problem odlepicu !!!

www.senseyeesports.com

Nije to, kada su mi ugradili CPU cooler onda su mi pomerili memoriju pa je zato tripovao racunar. Vratili su mi na stare slotove i sada sve radi kako treba. A bitcoin minera sam se resio tako sto sam reinstall kompletan windows 7

www.senseyeesports.com

• 3 weeks later...