Dejan J. Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Kao sto kaze naslov kupujem staru PCI express graficku npr neku izmedju serija GeForce 6600-8600 ili neki Radeon slicnih karakteristika. Nudim izmedju 10-30e u zavisnosti od kartice. za dalji dogovor PM me. 1 lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted March 2, 2014 Popular Post Report Share Posted March 2, 2014 Hmmm, ne znam da li ovo što sam ja primetio važi svuda, ali čini mi se da je poprilična nestašica i prenaduvanost cena polovnih PCI-Ex grafika trenutno na snazi. Znam da sam 2009. ili i2010 kupovao 4670-ice po 30-tak eura, a i sada bi ti za nju neko tražio negde između 20-30 eura, bojim se. Daklem, postujem iz tri razloga - da ti kažem da je malo zajebano :-) - da ti poželim sreću :-) - i da ti predložim da razmisliš o kupovini najjeftinje nove grafike - ima u Emmi-ju AMD Radeon 6450 Powercolor 1GB DDR3 za 3800, to je malo više od tih 30 eura koji su ti maksimum, plus novo jebiga :-) MIslim da im je i i sporuka besplatna na tu cenu. 3 OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 hvala za pomoc, treba mi stara graficka posto mi je smor kuci, zavrsio fax i ne znam sta cu od sebe pa da prebrodim taj period smaranja gledanjem filmova/serija dok ne nadjem posao, a na mom prastarom kompu mi je vrisnula GeForce 6600 jos prosle godine u januaru i ne bih kupovao novu graficku jer bi morao i novo napajanje, a svakako mi je u planu da uzmem nov komp od prve dve tri plate. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 (edited) Ne treba ti novo napajanje za jeftine nove grafike. Čak će ti pre napajanje preopteretiti polovna 8600GTS nego 6450. A 20-25 eura za polovnu grafiku serie 8600 u 2014. godini je, za mene, ludost. 1500din do 15eura je plafon, realno, pa probaj da se cenkaš, i, još jendom, GL:-) Edited March 2, 2014 by milanche 1 OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 3, 2014 Author Report Share Posted March 3, 2014 kupljeno moze lock ;-) lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts